Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της μουσικής τα «έσπασε» στην πρώτη της συναυλία με τις ΜΕΛΙSSES

Η Αναστασία αυτό το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες σε όλη τη χώρα με τις ΜΕΛΙSSES και η αρχή στο Θέατρο Πέτρας ήταν παραπάνω από εκρηκτική.

H Aναστασία 1,5 χρόνο μετά το viral ξεκίνημά της στη δισκογραφία με τις «Αμαρτίες» και μετά από 3 MAD Video Music Awards, ένα πέρσι στο ξεκίνημά της ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη και δύο από την φετινή απονομή (Τραγούδι της Χρονιάς & Καλύτερο Λαϊκό Χορευτικό Single) συνεχίζει την ανοδική της πορεία αυτή τη φορά συμμετέχοντας ως special guest σε κάποιες από τις συναυλίες που θα κάνουν οι ΜΕΛΙSSES αυτό το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Cs3LAfYMZG5/

Η συνεργασία με τις ΜΕΛΙSSES

Η έναρξη, λοιπόν έγινε την Τετάρτη με εκείνη και τις ΜΕΛΙSSES κι εκείνη να τραγουδούν στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας, μιας και λέγεται πως βρέθηκαν εκεί για να τους ακούσουν περίπου 15000 θεατές.

Η ίδια παράλληλα, συνεχίζει και το δικό της summer tour σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Αναστασία ζει το όνειρό της

Η νεαρή τραγουδίστρια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει την παρουσία της ιδιαίτερα αισθητή στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ τα τραγούδια της έχουν γίνει όλα επιτυχίες με πολλές χιλιάδες views στο Youtube. Γι' αυτό δεν μας έκανε εντύπωση από στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν απ' όσους βρέθηκαν στην συγκεκριμένη συναυλία, που όλο το θέατρο τραγουδούσε τα τραγούδια της.

Η Αναστασία, μάλιστα δημοσίευσε από την πρώτη της συναυλία με το αγαπημένο συγκρότημα μια φωτογραφία στην οποία έγραψε γι' αυτή την συνεργασία της με τις ΜΕΛΙSSES: «Άλλο ένα όνειρο πραγματοποιείται».

355698774_586707213573012_6297430672900723077_n.jpg

Το πρώτο της άλμπουμ

Το ντεπούτο άλμπουμ της Αναστασίας με τον τίτλο «Ευχή» κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου και ήδη σαρώνει στα ψηφιακά καταστήματα. Ο τιτλος δεν είναι τυχαίος αφού όπως ανέφερε κι η ίδια σε ανάρτησή της: «Η «Ευχή» που έκανα από μικρό παιδί έγινε πραγματικότητα και μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, εγω και η ομάδα μου ετοιμάσαμε ένα υπέροχο άλμπουμ με 10 μοναδικά τραγούδια».

https://www.instagram.com/p/Cs9LPQqspxF/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved