Music trends: Αυτά είναι τα 3 top τραγούδια έως τώρα για το 2023

Είμαστε σίγουρες πως τα έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές!

Βρισκόμαστε στον τρίτο μήνα του 2023 και οι νέες κυκλοφορίες από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας είναι δεκάδες και έχουν κάνει ήδη πάταγο. Άλλωστε, τι άλλο μπορεί να σου φτιάξει ακόμα περισσότερο την ημέρα εκτός από καλή παρέα; Μαγικές μελωδίες, στίχοι που «αγγίζουν» την ψυχή και ερμηνευτές που το ζουν με όλο τους το είναι!

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψουμε μαζί τα 3 τραγούδια, που βρίσκονται στην κορυφή των charts έως τώρα για το 2023; Κάθισε αναπαυτικά και συνέχισε να διαβάζεις τις παρακάτω γραμμές.

90's vibes: Τα 3 διασημότερα τραγούδια της «χρυσής μουσικής εποχής» αν βρίσκεσαι σε vintage mood

Αυτά είναι τα 3 κορυφαία τραγούδια για το 2023!

Flowers – Miley Cyrus

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει δεκάδες φορές αυτό το άκρως φεμινιστικό και δυναμικό single, που κυκλοφόρησε η Miley Cyrus πριν από έναν περίπου μήνα και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από τις πρώτες κιόλας ώρες που ανέβηκε στο YouTube! Μια extra spicy πληροφορία είναι πως το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τη «μαύρη» περίοδο που πέρασε δίπλα στον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth. Sorry, not sorry Liam!

I’m not here to make friends – Sam Smith

Disco vibes, 80’s πινελιές, dance ρυθμός, «μεταξένια» φωνή... Αυτή είναι, σίγουρα, η «συνταγή» της επιτυχίας, η οποία λειτούργησε εξαιρετικά στο νέο τραγούδι του Sam Smith. Αξίζει να το ακούσεις, να αφεθείς, να χαλαρώσεις, να χορέψεις και να «κολλήσεις» με το ρεφρέν του.

Sad Bitch – Anne Marie

Όχι, όχι μη σε ξεγελάει ο τίτλος. Δεν πρόκειται για ακόμη ένα μελαγχολικό τραγούδι, που θα προσθέσεις στη «Sad playlist» του Spotify. Αντιθέτως, η Anne Marie σε προσκαλεί να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, να μη δίνεις σημασία σε όσα λένε οι γύρω σου και να απομακρύνεις τοξικές σκέψεις και ανθρώπους από το πλευρό σου (κυρίως το τελευταίο).

Οι παραπάνω 3 κυκλοφορίες αποτελούν τα πιο δυνατά, μουσικά «χαρτιά» για το 2023 έως τώρα. Εμείς δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να τα ακούμε και να αναμένουμε με μεγάλη χαρά, αγωνία και ανυπομονησία τα νέα τραγούδια των καλλιτεχνών που μας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας μας και ντύνουν με τις υπέροχες μελωδίες τους, τις καθημερινές μας στιγμές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved