Το πιο ανατρεπτικό και cool video clip του καλοκαιριού ανήκει στην Poli_Ploki Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε το πιο εντυπωσιακό video clip της για το τραγούδι Poli_Ploki.

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε εδώ και λίγα 24ωρα το πρώτο music video από το νέο της album, το ομότιτλο «Poli_Ploki» και κάνει θραύση σε Youtube και TikTok. Η εκρηκτική superstar είναι πιο αυθόρμητη και απελευθερωμένη από ποτέ στο video του «Poli-Ploki» αφού τη βλέπουμε να περπατά και να χορεύει ξέφρενα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Poli_Ploki

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε δυναμικό comeback μέσα από ένα άκρως ανατρεπτικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας. Το μοναδικό της ταμπεραμέντο και το χιούμορ της είναι εμφανή στο video το οποίο έχει διάρκεια λίγο λιγότερο από 3 λεπτά. Η τραγουδίστρια περπατά αγκαλιά με μια κότα, χορεύει στο μετρό και δεν διστάζει να βουτήξει σε κεντρικό συντριβάνι της πρωτεύουσας.

Το «Poli_Ploki» έδωσε τον τίτλο στο νέο album της Ελένης Φουρέιρα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από λίγες ημέρες. Το album περιλαμβάνει 12 τραγούδια και έγινε αμέσως viral στα social media ενώ εντάχθηκε γρήγορα και στην σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες κατακτώντας τις πρώτες θέσεις των digital charts.

https://www.instagram.com/tv/CeoetWUKXLQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, το πρώτο single από το album, το χορευτικό «El Telephone», συνεχίζει να «μαγεύει» το κοινό και να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay. Το video clip του «Poli_ploki» μετρά ήδη περισσότερες από 550 χιλιάδες προβολές στο Youtube και εκατομμύρια αστεία videos στο TikTok. Εσύ ακόμη να το ακούσεις;;

Η «Poli Ploki» Ελένη Φουρέιρα είναι το νέο trend στο TikTok - Ακόμα να το τολμήσεις;

Κάνε τώρα scroll για να δεις το πιο ανατρεπτικό video clip της Ελένης Φουρέιρα μέχρι και σήμερα.



Πηγή κεντρικής: foureira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Φουρέιρα με την Evangelia βάζουν «Fotia»! Το νέο ντουέτο που θα σου πάρει το μυαλό

Ελένη Φουρέιρα είσαι θεά! Τα αστεία memes που μας έφτιαξαν τη μέρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved