Η «Poli Ploki» Ελένη Φουρέιρα είναι το νέο trend στο TikTok - Ακόμα να το τολμήσεις;

Το νέο single της τραγουδίστριας έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα social media πριν καν κυκλοφορήσει.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να μας δώσει μια μικρή γεύση από το επερχόμενο single της «Poli Ploki» που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records. H δημοφιλής τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους φανς στιγμιότυπα από την ζωή της.

Το «Poli Ploki» κάνει χαμό στο TikTok

H Eλένη δεν διστάζει να μοιράζεται χιουμοριστικά videos στο TikTok τα οποία γίνονται συχνά viral. Η τραγουδίστρια πόσταρε ένα fun teaser με το νέο της single «Poli Ploki» όπου την βλέπουμε να καθαρίζει με ηλεκτρική σκούπα, να κάνει διάδρομο, να πλένει τα δόντια της, να κάνει πατίνι, να ταΐζει κότες, να βάζει φαγητό στο φούρνο και όλα αυτά ντυμένη με τα πιο εντυπωσιακό και fashionable outfit.

https://www.instagram.com/tv/CcQMsFnqYaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα του καινούργιου video clip της που αναμένεται να απολαύσουμε πολύ σύντομα. Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια πολύ καλή περιόδο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Τα τραγούδια της γίνονται επιτυχία το ένα μετά το άλλο και βρίσκονται διαρκώς στην κορυφή των charts.

Το #Poliploki κάνει θραύση και οι fans φτιάχνουν τα πιο cool videos

Το hashtag #poliploki μετρά εκατομμύρια προβολές και οι χρήστες του Tiktok έχουν εξαντλήσει την φαντασία τους, δημιουργώντας υπέροχα και αστεία videos.
@joelvy Είμαι τρελή; #poliploki #poliplokitrend #poliplokichallenge #poli_ploki @iamfoureira #elenifoureira ♬ POLI_PLOKI - Foureira

Η Ελένη Φουρέιρα σπάει κάθε ρεκόρ με το Aeraki- Κοντεύει το μισό εκατομμύριο προβολές στο Youtube

Πηγή κεντρικής: foureira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Φουρέιρα με την Evangelia βάζουν «Fotia»! Το νέο ντουέτο που θα σου πάρει το μυαλό

Ελένη Φουρέιρα είσαι θεά! Τα αστεία memes που μας έφτιαξαν τη μέρα (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved