«Up At Night»: Ακόμα ν' ακούσεις το νέο single της Kehlani με τον Justin Bieber;

Το «Up At Night» είναι το τραγούδι που θα γίνει το νέο σου κόλλημα.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της Kehlani, στις 24 Μαρτίου ωστόσο, η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι το τρίτο της είναι καθ' οδόν. «Το νέο μου άλμπουμ. blue water road. κυκλοφορεί 29/4/22», έγραψε στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram με τον τίτλο και το εξώφυλλο του άλμπουμ. Η Kehlani μοιράστηκε επίσης ένα link για να μπορέσουν οι θαυμαστές να κατεβάσουν το άλμπουμ της πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σε προηγούμενο δελτίο τύπου, η Kehlani δήλωσε ότι το «blue water road» είναι ένας «προορισμός στο μυαλό μου» και πρόσθεσε ότι το άλμπουμ «δίνει σε όλους πρόσβαση. Είναι ένα συναισθηματικό ταξίδι κι ένα πνευματικό ταξίδι. Για μένα, το άλμπουμ είναι σαν ένα γυάλινο σπίτι. Είναι ελαφρύ, διαφανές και ο ήλιος περνάει μέσα από αυτό», εξήγησε.

harry_house_album.jpg

Harry’s House: To νέο άλμπουμ του Harry Styles έρχεται - Όσα πρέπει να ξέρεις

Πριν από την κυκλοφορία του «Blue Water Road», η Kehlani κυκλοφόρησε το πρώτο της single, «Alter», τον περασμένο Σεπτέμβριο, μαζί με το μουσικό της βίντεο. Τον περασμένο μήνα, έκανε πρεμιέρα το δεύτερο single του άλμπουμ, «Little Story».

https://www.instagram.com/p/CcBDa2rOlbc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νέα συνεργασία Kehlani - Bieber

Στις 30 Μαρτίου, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα άλλο νέο single με τίτλο «Up at Night» με τον Justin Bieber. Σύμφωνα με την Kehlani, το τραγούδι αναφέρεται σε μια «υγιώς εμμονική σχέση». «Λες σε κάποιον: ‘Σ’ αγαπώ τόσο πολύ που με κρατάει ξύπνιο τη νύχτα’. Λατρεύω αυτό που έκανε ο Justin και είναι ένα πολύ διασκεδαστικό κομμάτι για να το χορέψεις», σχολίασε.



Να θυμίσουμε πως το «Up At Night» είναι η δεύτερη συνεργασία της Kehlani και του Justin Bieber. Η πρώτη ήταν το τραγούδι «Get Me» από το άλμπουμ «Changes» του αστέρα της pop που κυκλοφόρησε το 2020.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kehlani

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved