Harry’s House: To νέο άλμπουμ του Harry Styles έρχεται - Όσα πρέπει να ξέρεις

Θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου και θα περιέχει 13 τραγούδια.

Μου φαίνεται σαν να ήταν χτες όταν κυκλοφόρησε ο Harry Styles το δεύτερο άλμπουμ του «Fine Line», γι’ αυτό δεν μπορώ να πιστέψω πως πολύ σύντομα θα ακούσω το τρίτο. Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει σχεδόν δυόμιση χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το «Fine Line». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Styles ήταν σίγουρα πολύ απασχολημένος, καθώς έπαιξε σε μερικές ταινίες, έκανε περιοδεία και έγραψε το επερχόμενο άλμπουμ του.



Παρόλο που ο Styles δεν είναι πολύ active στα social media, στις 23 Μαρτίου έκανε μια ανακοίνωση για το νέο του άλμπουμ και σχεδόν αμέσως κέρδισε αρκετά εκατομμύρια likes σε κάθε πλατφόρμα. Λίγες μέρες αργότερα, στις 28 Μαρτίου, ανακοίνωσε το πρώτο του single «As It Was», που θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου. Ναι, αύριο! Αν και δεν έχουμε ακόμη πολλές πληροφορίες για το τρίτο άλμπουμ του Styles, σου μεταφέρουμε όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής. Stay tuned!

tragoudia_gia_filia.jpg

10 τραγούδια-ύμνοι στη φιλία - Γιόρτασε τώρα με την bestie σου

Το εξώφυλλο του «Harry's House»

Με την ανακοίνωση του «Harry's House», ο Styles μοιράστηκε το cover art του άλμπουμ του. Σε αυτό στέκεται στο ταβάνι ενός αναποδογυρισμένου σαλονιού, φορώντας cozy ρούχα και ξύνοντας το πρόσωπό του μπερδεμένος. Διαφημίσεις σε εφημερίδες άρχισαν να εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο με έργα τέχνης που μοιάζουν με το εξώφυλλο του άλμπουμ του Styles. Δημιουργήθηκαν από την εικονογράφο Maggie Cowles.

Ο Styles έκανε κάτι παρόμοιο όταν κυκλοφόρησε το «Adore You» από το άλμπουμ «Fine Line» στα τέλη του 2019. Μαζί με την Columbia Records δημιούργησαν ένα ψεύτικο νησί με το όνομα Eroda (Adore γραμμένο ανάποδα), δίνοντας hints στο διαδίκτυο.

Ποιο είναι το πρώτο single από το «Harry's House»

Το πρώτο τραγούδι με τίτλο «As It Was» θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου στις 2 π.μ. στην Ελλάδα. Στις 28 Μαρτίου που έγινε η ανακοίνωση, σε πόλεις σε όλο τον κόσμο τοποθετήθηκαν αφίσες που έγραφαν: «Δεν είναι το ίδιο όπως ήταν», το οποίο θα μπορούσε να είναι ένας στίχος από το τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/Cbp0guMuiIj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πόσα τραγούδια περιλαμβάνονται στο «Harry's House»

Δεν γνωρίζουμε τους τίτλους κανενός τραγουδιού εκτός από το «As It Was», γνωρίζουμε ωστόσο ότι το άλμπουμ θα έχει συνολικά 13 κομμάτια. Το «As It Was» είναι το 4ο κομμάτι. Το πρώτο του άλμπουμ, το «Harry Styles» του 2017, είχε δέκα και το «Fine Line» του 2019 είχε 12.

Πότε θα κυκλοφορήσει το «Harry's House»

Το «Harry's House» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου. Πιθανότατα ένα ή δύο single θα κυκλοφορήσουν πριν από αυτό (πριν την εμφάνισή του Styles στην Coachella τον Απρίλιο).

Θα κάνει περιοδεία ο Harry Styles για το «Harry's House»

Ναι! Έχει ήδη προγραμματισμένες ημερομηνίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και στη Νότια Αμερική αυτό το καλοκαίρι ως συνέχεια της περιοδείας του «Love On». Η περιοδεία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το 2020, αλλά επηρεάστηκε από τον COVID. Μετά από πολλές αλλαγές, ο Styles εμφανίστηκε μόνο στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2021.

https://www.instagram.com/p/CZRJf9HuxP6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @harrystyles

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved