Δες πρώτη στο Teen Queen τις φωτογραφίες της Selena Gomez από το νέο της άλμπουμ (photos)

Επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Η Selena Gomez αποδεικνύει μέρα με τη μέρα πια πως αξίζει και με το παραπάνω την αγάπη του κόσμου. Η πανέμορφη καλλιτέχνιδα πρόσφατα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τους φόβους της και τη σκέψη να αποχωρήσει από το χώρο της δισκογραφίας, το ολοκαίνουργιο όμως album της είναι η απόδειξη πως έχει ακόμη πολλά να δώσει στο φανατικό κοινό της.

Λοιπόν, η Selena είχε ήδη ανακοινώσει την πρώτη ισπανόφωνη δισκογραφική της δουλειά και δειλά- δειλά έφερνε στο φως της δημοσιότητας τα κομμάτια τα οποία απαρτίζουν το «Revelacion». Το κάθε ένα από αυτά έχει κερδίσει την αγάπη των πιστών θαυμαστών της με πρώτο και καλύτερο το «Baila Conmigo». Το λατρέψαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Το πιο πρόσφατο «Selfish Love» «έριξε» τα social media και τις ψηφιακές πλατφόρμες μιας και μας θύμισε τις ένδοξες εποχές και το… σαγηνευτικό λίκνισμα του «Taki- Taki» με τον DJ Snake.



Σήμερα έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε ευτυχισμένες μιας και το «Revelacion» κυκλοφόρησε από την Minos EMI, a Universal Music Company, με τα 7 tracks του για να σε συνεπάρει. Αυτό το album να σου θυμίσουμε πως είναι το πρώτο ολοκληρωμένο ισπανόφωνο project της και φαίνεται πως για να το δημιουργήσει έκανε μια… βουτιά στις ρίζες της. Προπομποί του EP (extended play) αυτού ήταν η ατμοσφαιρική μπαλάντα «De Una Vez», το «Baila Conmigo» με τη συμμετοχή του Rauw Alejandro και η επανασύνδεση της με τον DJ Snake στο φλογερό single «Selfish Love».

Το tracklist του «Revelación»:

  1. De Una Vez
  2. Buscando Amor
  3. Baila Conmigo (Rauw Alejandro)
  4. Dámelo To (Myke Towers)
  5. Vicio
  6. Adiós
  7. Selfish Love (DJ Snake)

Κι αν νομίζεις πως θα σε αφήναμε έτσι, κάνεις λάθος. Με αφορμή το album αυτό σου έχουμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της Selena τις οποίες φυσικά θα δεις πρώτη στο Teen Queen.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved