H Selena Gomez μόλις έσπασε το ρεκόρ του YouTube με το νέο της track

Έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. 

Αφού ξεκίνησε, δεν τη σταματά κανένας! Η Selena Gomez, ανακοίνωσε τον ερχομό του πρώτου της ισπανόφωνου album και οι θαυμαστές έχουν τώρα την ευκαιρία να ακούσουν και το δεύτερο κομμάτι της. Η καλλιτέχνιδα έχει επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρόμενα και όχι μόνο κυκλοφορεί νέα τραγούδια αλλά αγγίζει ευαίσθητες πτυχές της latin κουλτούρας της.

Η 28χρονη βασίλισσα της pop μουσικής έρχεται σε επαφή με τις ρίζες της και μάλιστα συνεργάζεται με γνωστούς Λατίνους καλλιτέχνες για να το πετύχει αυτό. Το πρόσφατο «De Una Vez» κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και αποτελεί κομμάτι του επερχόμενου ισπανόφωνου album της.

Το νέο της τραγούδι λοιπόν έχει τίτλο «Baila Conmigo». Για την δημιουργία του συνεργάστηκε με τον ανερχόμενο καλλιτέχνη της urban latin μουσικής, Rauw Alejandro και έχουν συγκεντρώσει σε λίγες μόνο ώρες περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Το «Baila Conmigo» κυκλοφορεί με το official music video του και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε παρασύρει στο ρυθμό του. Η Selena, άκρως ανανεωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση χορεύει χωρίς σταματημό. Σίγουρα αυτό το κομμάτι θα γίνει το νέο hit της εποχής, άλλωστε, ήδη έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο προβολές σε μόλις λίγες ώρες από την κυκλοφορία του.

Δες το music video του «Baila Conmigo» εδώ:






Διάβασε περισσότερα για το album της στη gallery.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved