Good Jοb Nicky: Το νέο του τραγούδι θα γίνει ASAP το αγαπημένο σου

Αυτό είναι το επόμενο hot hit της εποχής.

Το νέο hot όνομα στη μουσική βιομηχανία είναι ο Good Job Nicky, επομένως κάθε νέα του κυκλοφορία γίνεται αμέσως το νέο anthem της εποχής. Το ντεμπούτο του έγινε με το κομμάτι «January 8th» και από τότε έγινε ο αγαπημένος ανερχόμενος καλλιτέχνης σε κάθε μουσική πλατφόρμα.

Με το πρώτο του κομμάτι, εκατομμύρια views «πλημμύρησαν» το music video του στο YouTube και ταυτόχρονα ανέβηκε στο Top20 των ελληνικών ραδιοφώνων. Έπειτα ήρθαν ακόμη δύο τραγούδια το «Fo Sho» και το «Clouds».

Κάθε μήνα ο νεαρός καλλιτέχνης κυκλοφορεί μια νέα επιτυχία και αυτή τη φορά το «Blue», ένα αισιόδοξο κομμάτι και με χαρούμενες μελωδίες είναι το τραγούδι που έχεις ανάγκη να ακούσεις.

Μαζί με το κομμάτι «Blue» κυκλοφορεί και ένα music video το οποίο θα σε ταξιδέψει κυριολεκτικά. Το music video είναι ένα animation- video στο οποίο θα δεις τον Good Job Nicky να περιφέρεται στη γη και να τραγουδά! Ο καλλιτέχνης υπογραφεί τους αγγλικούς στίχους και ο Ερμής Γεραγίδης τη σύνθεση, ενώ το video έφτιαξε ο Victor Gavrilovic Aidiniotis με artwork του Αλέξανδρου Σταματιάδη και της Εύας Κωνσταντίνου και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Δες το music video του «Blue» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved