Το νέο anthem track έχει όνομα και είναι το νέο κομμάτι του Good Job Nicky

Τώρα που ξεκίνησε, ποιος τον σταματά!

Μια κυκλοφορία δεν είναι ποτέ αρκετή και φυσικά ο Good Job Nicky δεν έχει μείνει μόνο στο πρώτο viral κομμάτι του. Μετά το «January 8th» το τραγούδι με το οποίο τον γνώρισε ο κόσμος και έγινε viral, ήρθε το «Fo Sho» και τώρα έκανε και πάλι την έκπληξη!

Χωρίς καμία προειδοποίηση το νέο σου crush έφερε το ολοκαίνουριο κομμάτι του με τίτλο «Clouds» και επειδή ένα κομμάτι δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο με ένα απλό lyric video συνοδεύεται από ένα super music video, στο οποίο θα δεις τον καλλιτέχνη με άλλο μάτι.

Με αρκετά αινιγματικές έννοιες ο Good Job Nicky, δεν φέρνει απλά ένα κοινό τραγούδι, αλλά γράφει ιστορία στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Με ραπ ερεθίσματα, σύγχρονους ήχους αλλά και αρκετά μελωδικές συνοδείες, ο καλλιτέχνης μοιάζει να είναι από τη ξένη μουσική σκηνή κι ας είναι γιος του δημοφιλέστρεου εμηνευτή Γιάννη Πάριου.

Το music video που θα σε καθηλώσει είναι υπό τη σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Σταματιάδη, διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Γιάννης Μιχελόπουλoς, ενώ η επιμέλεια είναι του Μιχάλη Παπανικολάου.

Δες το music video του «Clouds» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved