Αγνώριστος ο Mente Fuerte στη συνεργασία - φωτιά με την Τάμτα

Αυτό ναι, είναι το επόμενο hit της εποχής.

Η Τάμτα και ο Mente Fuerte μόλις κυκλοφόρησαν το απόλυτο hit της εποχής! Η Τάμτα από τη μια είναι ένα κορίτσι που όχι μόνο έχει γοητεύσει το κοινό, αλλά έχει γράψει και τη δική της ιστορία στην pop μουσική βιομηχανία. Από την άλλη, ο Mente Fuerte έχει ήδη χτίσει ένα «βαρύ» όνομα στην τραπ σκηνή και οχι να το παινευτούμε, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους. Σκέψου τώρα τους δύο καλλιτέχνες μαζί σε μια συνεργασία «φωτιά».

Ήδη είχαμε ενημερωθεί από τα social media τους, για αυτό το μουσικό εγχείρημά τους και ο ενθουσιασμός μας καταλαβαίνεις δεν κρυβόταν με τίποτα. Αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε και είναι έτοιμο να το ακούσεις. Όχι μόνο θα κολλήσεις με τη μουσική του, αλλά θα ερωτευθείς, τόσο τον Mente Fuerte, όσο και την υπέροχη φωνή της Τάμτα.

Άλλωστε, η Τάμτα μας έχει ήδη συνηθίσει σε τεράστιες μουσικές, τόσο ελληνικές επιτυχίες, όσο και ξένες, Το τελευταίο διάστημα μάλιστα το ρεπερτόριο της έχει απογειωθεί με τα αγγλόφωνα κομμάτια της.

Ο Mente Fuerte στο συγκεκριμένο track έχει σίγουρα αυτό το κάτι που θέλεις. Το νέο τους κομμάτι έχει τίτλο «Den Eisai Edw» και μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, όμως -μάλλον- χωρισμένοι. Το κομμάτι τους είναι ένα ερωτικό track που σίγουρα θα λατρέψεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved