Η Tamta μπήκε στην κορυφή των trends του Youtube και το χρωστάει στον ex της!

Το νέο single της Tamta είναι ό,τι χρειαζόσουν να ακούσεις.

H Tamta ανέβηκε στην κορυφή των trends του YouTube για άλλη μια φορά και το τραγούδι που την έφτασε εκεί είναι το νέο hit που αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του και αναμφισβήτητα θα μείνει για αρκετό καιρό ψηλά!

Μετά από τις τεράστιες επιτυχίες που γνώρισαν τα «Senorita» στην συνεργασία της με τον Snik και το «Replay», τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision 2019 έρχεται με το «Sex With Your Ex» να κάνει χαμό!




Το νέο της Single «Sex With Your Ex» ήρθε απευθείας από το Los Angeles για να μας αφήσει μια μυρωδιά και έναν αέρα από τα… ξένα. Η Tamta θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ακούσεις κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Είναι ένα κομμάτι ξένης παραγωγής αρκετά υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε μουσική, όσο και σε χορογραφία που θα σε ξεσηκώσει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ακούσματός του.

https://www.instagram.com/p/B40LdwnBKw_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το music video του «Sex With Your Ex» γυρίστηκε στα Studios60 στο Los Angeles υπο την επιμέλεια της Renata Raksha, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα όπως η Rihanna και η Selena Gomez.

Η χορογραφία-που είναι άλλο ένα από τα δυνατά στοιχεία που ξεχωρίζουν σε αυτό το music video-είναι του χορογράφου και χορευτή Robert Green με τον οποίο έχουν συνεργαστεί μεγάλα αστέρια της pop σκηνής, όπως Justin Timberlake και Taylor Swift

Προετοιμάσου για το μεγάλο EP που ετοιμάζεται από την Tamta και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το «Sex With Your Ex» ήταν για να πάρουμε απλώς μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Ακουσε εδώ το «Sex With Your Ex»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved