Η Vemily έκανε ένα απίστευτο cover που θα λατρέψεις

Σε ένα παλιό κομμάτι, η Vemily έδωσε τον νεανικό αέρα που του άξιζε.

Η Vemily, για ακόμη μια φορά έκανε το θαύμα της και έκανε μια από τις καλύτερες διασκευές σε ένα παλιό αλλά διαχρονικό κομμάτι. Τι κι αν δεν είναι στα μουσικά σου ακούσματα, αυτό το τραγούδι θα γίνει το αγαπημένο σου χάρη στο cover της Vemily.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αστέρι του YouTube διασκευάζει κάποιο κομμάτι που για πολλούς ήταν μέχρι στιγμής άγνωστο ή, τέλος πάντων, περνούσε απαρατήρητο. Με τεράστιο φανατικό κοινό η Vemily δίνει πάντα το κάτι παραπάνω στους θαυμαστές της και με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική της φωνή μετατρέπει κάθε τραγούδι σε νεανικό hit.

Αυτή τη φορά η Vemily διασκεύασε ένα παλιό αλλά και διαχρονικό κομμάτι της Σοφίας Βόσσου, το «Το Φιλαράκι». Το τραγούδι αυτό έχει γνωρίσει αρκετές διασκευές από μεγάλους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, ωστόσο το cover που έκανε η αγαπημένη σου Vemily διαφέρει κατά πολύ.

Σίγουρα έχεις βρει πολλά αγαπημένα κομμάτια στο κανάλι της Vemily στο YouTube και έχεις ξεχωρίσει πολλά από τα cover της, όπως το «Στάσου Λίγο», το «Ταξικό» ή ακόμη και το «Τράβα Σκανδάλη». Ε λοιπόν, τώρα το κομμάτι που θα λατρέψεις είναι «Το Φιλαράκι» και πρέπει να το ακούσεις «ASAP».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved