Vemily: Το κορίτσι που έχει κάνει το YouTube να τραγουδά στις μελωδίες της φωνής της

Cover, «Παράνοια», The Voice και ένα δικό της κομμάτι είναι μερικά από τα video που θα βρεις στο κανάλι της στο YouTube.

Το όνομά της είναι Έμιλυ Βιβλάκη, αλλά σίγουρα την έχει πάρει το μάτι σου, ή καλύτερα να πούμε.. το αυτί σου, με το όνομα Vemily.

Αν πάλι όχι, σου έχουμε τα highlights για να πάρεις μια ιδέα για το ποια είναι η Vemily.

Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων viewers και όχι άδικα, αφού η φωνή της είναι πλασμένη για αυτό.




Είναι σπουδάστρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, ωστόσο, δεν αφήνει στην τύχη την αγάπη της για την μουσική.




Από μικρή ασχολείται με την μουσική και έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για το τραγούδι άρχισε να διασκευάζει κομμάτια και να τα ανεβάζει στο κανάλι της στο YuTube. Μερικές από τις διασκευές που θα βρεις εκεί είναι τραγούδια των: Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κωσταντίνου Αργυρού, Σάκη Ρουβά μέχρι και Billie Eilish.




Tα κομμάτια που την έχουν κάνει ένα τσικ περισσότερο αγαπητή στο κοινό είναι το «Ταξικό» από Χατζηφραγκέτα, και το «Παράνοια» του Νίνο.




Εκτός των διασκευών ίσως έχεις ακούσει και το «Higher», τραγούδι που ερμήνευσε στις audition του The Voice, όπου και «κέρδισε» το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής..



Και αν πίστεψες ότι η Vemily θα έμενε μόνο εκεί…σε γελάσανε. Με τέτοια φωνή, τέτοιο ταλέντο και τόσους πιστούς ακολούθους, ήταν δυνατόν να μην έχει ένα δικό της κομμάτι; Φυσικά και έχει. Το single της «Ψέμα» κυκλοφορεί από την Panik Records και πρόκειται για ένα δυναμικό pop τραγούδι που ήδη μετρά εκατομμύρια views.
Άκουσέ το εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved