Η πιο επίκαιρη playlist: 10 τραγούδια για το τέλος του κόσμου που πρέπει να θυμηθείς

Μιας αγάπης, μιας εποχής, παρόλα αυτά μιλάμε για κάποιο τέλος.

Η μουσική πάντα θα μας εκφράζει και ναι, υπάρχουν τραγούδια και καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν μιλήσει για όλα όσα σε απασχολούν, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Μέσα στους στίχους των κομματιών έχεις βρει… το δίκιο σου! Έχεις πει, όλα εκείνα που ήθελες, αλλά δεν έβρισκες τα λόγια, βρήκες όμως το τραγούδι και όλα έφτιαξαν με έναν μαγικό τρόπο!

Η σημερινή playlist είναι όλα εκείνα τα τραγούδια στα οποία οι καλλιτέχνες εξέφρασαν το «τέλος» μιας αγάπης, το «τέλος» μιας εποχής, ή και το «τέλος» του κόσμου. Με αυτά τα τραγούδια πάντως το πλέον σίγουρο είναι ότι όσο υπάρχει μουσική δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!

Ας αρχίσουμε με κάτι γνώριμο και χιλιοειπωμένο. Billie Eilish είσαι εκεί και στην αρχή και στο τέλος. Το πιο πρόσφατο κομμάτι της «No Time To Die».




Γνωστό σε όλους και ως soundtrack του James Bond, παρόλα αυτά το κομμάτι που πρέπει να ακούσεις είναι το «The End of the World».Όπως λένε και οι στίχοι «αν το τέλος του κόσμου ήταν κοντά, που θα επέλεγες να είσαι»



Τώρα θα σε πάμε σε λίγο πιο άγνωστα μονοπάτια. Blue Oyster Cult και «Don't Fear». Σίγουρα το έχεις ακούσει σε κάποιο remix του. Το νόημα είναι ένα! Είσαι ατρόμητη και μην φοβασαι! «Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα είναι μαζί στην αιωνιότητα, οπότε μη φοβάσαι τον… χάρο, πιάσε το χέρι μου και είμαστε ικανοί να πετάξουμε.»




Μη μου πεις ότι δεν είχες σκεφτεί αυτό το τραγούδι. «In The End» από Linkin Park. Πάντως να θυμάσαι «στο τέλος, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία». Αυτό και αν μιλά για τέλος και αυτό και αν είναι το υπέρτατο κομμάτι που αν δεν το ξέρεις-που δε θέλουμε να το πιστέψουμε-φρόντισε να μάθεις τους στίχους απ’ έξω και ανακατωτά!




Και για τους κάπως πιο ρομαντικούς Florence + The Machine και «The End Of Love». Τα λόγια είναι περιττά.



Και ναι, έχει και ο Sam Smith αντίστοιχο τραγούδι. «To Die For». Αν είσαι ορκισμένη ρομαντική ψυχή και ψάχνεις κάποιον να αγαπήσεις όταν ο κόσμος ου καταρρέει τότε ο Sam Smith σε νιώθει!




Πάντως τα έχει πει και ο Weeknd. Το τέλος έρχεται και για εκείνον, με το «Die For You»




Πώς θα μπορούσε να λείπει το «Skyfall» από την Adele. «Αυτό είναι το τέλος, κράτα την ανάσα σου και μέτρα μέχρι το 10.»



Muse «Time Is Running Out» σε περίπτωση που ο χρόνος μας εξαντληθεί!



The Doors για θυμούνται οι… παλιοί και να μαθαίνου οι καινούριοι. Έχουν τραγουδήσει για το τέλος και ποτέ δεν θα ξανά κοιτάξει στα μάτια της αγαπημένης του.



Και επειδή είμαστε αισιόδοξα πλάσματα και επειδή πολύ σε αγαπάμε, να ξέρεις πως ό,τι και να γίνει, εμείς και οι Scorpions θα σου στείλουμε έναν άγγελο. Μην μασάς για τίποτα! «Send Me An Angel»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved