Ξέχνα την Camila Cabello! Αυτή είναι η 19χρονη τραγουδίστρια που την ξεπέρασε

Το «Señorita» είναι παρελθόν! Αυτό είναι το νέο hot κομμάτι.

Ποιος να σου έλεγε ότι το «Señorita» του Shawn Mendes και της Camila Cabello θα έχανε την πρώτη θέση του Airplay Charts-στην οποία και παρέμεινε 21 συνεχόμενες εβδομάδες- και που να το πίστευες. Η πρωτιά ήταν γλυκιά και, αυτή η θέση φυσικά άξιζε και στην Camila και στον Shawn αντίστοιχα, ωστόσο, αλλάζουν τα δεδομένα και πλέον το κομμάτι που επικρατεί σε Διεθνές Airplay Chart, σε playlists αλλά και στην καρδιά σου, είναι άλλο!

Έπειτα από πέντε ολόκληρους μήνες η πρωτιά αλλάζει χέρια και πάει στην ταλαντούχα 19χρονη τραγουδίστρια. Το όνομά της είναι Toni Watson, κατά κόσμον γνωστή ως «Tones and I».
Το τραγούδι το οποίο ξεπέρασε την Camila Cabello είναι το «Dance Monkey» και μην μας πεις ότι δεν το έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές στα ακουστικά σου.
Το «Dance Monkey» είναι κομμάτι του EP της καλλιτέχνιδας, ΕΡ που κυκλοφόρησε τέλη Αυγούστου του 2019. Ξεπέρασε στο Shazam τα 25 εκατομμύρια streams. Στο Spotify τα streams άγγιξαν τον θεό, φτάνοντας τον αριθμό 1,5 δισ. Όσο για το YouTube, τα views έχουν ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια.

https://www.instagram.com/p/B0iX8KsB-vJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το «Dance Monkey» κατάφερε να μπει στην δεκάδα του «Billboard Ηot 100» και σίγουρα θα το δούμε πολύ σύντομα σε μια από τις κορυφαίες θέσεις της λίστας.
Πάντως στο βρετανικό charts έμεινε στην κορυφή για περισσότερες από 11 εβδομάδες. Αναμφισβήτητα είναι το νέο hot κομμάτι της εποχής!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved