Ο Liak από το ελληνικό X-Factor κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και το YouTube τον κατηγορεί για αντιγραφή

Η επιτυχία του στο X-Factor οδήγησε σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι

Ο 16χρονος Liak -όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα- που γνώρισες και αγάπησες από την συμμετοχή του στο X- Factor, μια από τις φωνές του «Liak and the cover», έκανε ένα ακόμη βήμα και έβγαλε ένα κομμάτι με τον Myriiio που, ναι μεν θα σου κολλήσει, από την άλλη όμως, μπορεί να σου θυμίσει κάτι που έχεις ακούσει ξανά ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν μερικοί χρήστες του YouTube.

Το νέο κομμάτι του λέγεται «Latina» κι ανέβηκε στο YouTube στις 6 Οκτωβρίου, ενώ τα views του αυξάνονται διαρκώς. Ωστόσο, μέσα σε όλα τα θετικά σχόλια των θαυμαστών του, υπήρχαν και εκείνα που ανέφεραν κάποιες ομοιότητες με Epithe και Saske.

Οι στίχοι του «Latina»:
Πράσινα μάτια και κορμί σαν την λατίνια
Αράζω απάνω της ολόκληρο τον μήνα
Δεν θέλω τίποτα σχεδόν από εκείνη
Θέλω μονάχα να την πάω στην σελήνη

Φιλιά με γεύση καλοκαίρι
Μου έπιασε το χέρι
Μια παράλια εμείς οι δύο
φεύγουμε σε αλλά μέρη
Μέσα στο μυαλό της κόλαση
Το τι θα γίνει κόλαση
Κανείς μας δεν το ξέρει

Το αρχικό βίντεο κατέβηκε από το YouTube και δεν είναι πλέον διαθέσιμο, όμως, μπορείς να ακούσεις το νέο hit σε αυτό που ακολουθεί.




Ανάμεσα στα σχόλια του πρώτου βίντεο, οι εν λόγω θαυμαστές συνέκριναν τους στίχους με εκείνους των κομματιών Cyan του Saske και BONNIE & CLYDE του ΕΠΙΘΕ. Σύμφωνα με τα σχόλια, οι ομοιότητες υπήρχαν σε αυτά τα σημεία:

«saske: θα της αγόραζα τη σελήνη
liak: θέλω μονάχα να την πάω στην σελήνη

epithe: έχει κορμί σαν την λατίνα
liak: και κορμί σαν την λατίνα»






Φυσικά, παρά τα όποια σχόλια, ο Liak είναι ένα απίστευτα ταλαντούχο παιδί, όπως έχουμε ξαναπεί, το οποίο κάνει την προσπάθειά του και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά σε όλους. Μην ξεχνάς ότι η συμμετοχή του στο X-Factor κατάφερε να ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο views μέσα σε λίγες μέρες, καθιστώντας τον ένα από τα πιο viral φαινόμενα αυτόν τον καιρό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved