«ΕΠΙΘΕ»: Θα μπει στην playlist σου και θα γίνει το νέο σου κόλλημα

Ήρθε η ώρα να μάθεις λίγο καλύτερα τον νέο τράπερ που θα ακούς από το πρωί έως το βράδυ.

Όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για την μουσική όλα μπορούν να επιτευχθούν και αυτό μας το αποδεικνύει ο «ΕΠΙΘΕ». Ο 24χρονος τράπερ ΕΠΙΘΕ ή αλλιώς και με το ψευδώνυμο Donjon, Αλβανικής καταγωγής, μεγάλωσε στην Λάρισα και από νεαρή ηλικία έγραφε στίχους και έφτιαχνε κομμάτια. Έμπνευσή του ήταν τα βιώματά του και άκουγε διαρκώς «mixtapes» με διάφορες Αμερικανικές επιτυχίες, όπως το κομμάτι Bomfunk MC'σ - Freestyler.

https://www.instagram.com/p/B0siG_wopLN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 1ο του CD «Λίγο Διαφορετικά» κυκλοφόρησε το 2014 με 14 τραγούδια. Πέραν του δίσκου του έχει κυκλοφορήσει διάφορα κομμάτια που είναι διαθέσιμα στο κανάλι του στο YouTube, αρκετά αγαπητά από τους fans του, όπως το BYE BYE, το BONNIE & CLYDE, το ADIO και πολλά άλλα που θα βρεις παρακάτω.



Το τραγούδι του BONNIE & CLYDE έχει πάνω από 1.000.000 προβολές-δημοσιευμένο μόλις στις 3 Αυγούστου του 2019- είναι αρκετά αγαπημένο κομμάτι των fans του και μιλάει για εκείνη την μια και μοναδική που του έχει κλέψει την καρδιά!
«...Βόλτες σ'όλη την Ευρώπη αλλάξαμε τα κράτη, μάθαμε στο μεταξύ μας τι σημαίνει αγάπη! Την κράτησα από θέλω και όχι από ανάγκη, φτιάξαμε τον δρόμο μας δίχως να έχω χάρτη, μωρό μου ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πέσω, κυνηγάω τα ευρώ γιατί δεν έχω μέσο και ξέρεις τα κονέ μου τα έφτιαξα μονάχος, στάθηκα επάνω στις φουρτούνες μας σαν βράχος...».



Το ADIO δημοσιεύθηκε στις 12 Μαΐου του 2018 και είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια του ΕΠΙΘΕ που στους στίχους του αποκαλύπτει τον τρόπο που έχει φτάσει στο σημείο να είναι γνωστός και αγαπητός.


Άκουσε το τραγούδι εδώ και διάβασε μερικούς στίχους του:
«... Κανείς δεν μου χάρισε, ίσως να φαίνεται αστείο, πολλά τα ακριβά τα σαλόνια μα εμείς δεν ξεχνάμε το πρώτο σημείο,μου είπε σε αγαπώ, κράταμε και εμείς χορτάσαμε δίχως να φάγαμε, ποια η αγάπη που λες ότι δίναμε, εμείς ποιο μετά το μετράγαμε δεν είναι αγάπη το βλέπω ένα ψέμα μην ψάχνεις για κάτι, αντίο από μένα. Άστους να λένε, να λένε ό,τι και αν θέλουν ας λένε τίποτα ποια δεν με αλλάζει όσο γελάω θα κλαίνε...».



Το τραγούδι του «Ξένος» ξεκινάει με μια εισαγωγή-μονόλογο και πρόκειται για ένα κομμάτι περισσότερο μελαγχολικό σε σχέση με τα παραπάνω. Στους στίχους του αποκαλύπτει ότι νιώθει σαν ξένος. Είναι ένα κομμάτι που θα σου μείνει στο μυαλό πριν καν το καταλάβεις!




Το τραγούδι «Βαρέθηκα» είναι ένα κομμάτι από το 1ο του CD «Λίγο Διαφορετικά», στο οποίο κομμάτι ο αγαπημένος σου TOQUEL έχει επιμεληθεί το beat. Tο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας; Είναι απλά τέλειο!
Όπως και στον τίτλο του, έτσι και στο περιεχόμενο του κομματιού, ο ΕΠΙΘΕ μιλάει για τα προβλήματα που έχει κουραστεί να αντιμετωπίζει: «...Βαρέθηκα να λες πως η καρδιά σου πονάει, ενώ δεν έχεις καταλάβει τι ένιωθα και τι είχα. Βαρέθηκα και εσένα που με κοιτάζεις στραβά κάθε πρωί που φεύγω, επειδή είμαι από άλλη χώρα. Βαρέθηκα, γιατί δεν έφταιξα πουθενά... ».




Άλλη μια επιτυχία του ΕΠΙΘΕ είναι το single του, από το 2017, «Πάνω από τα σύννεφα». Ένα ακόμη ερωτικό κομμάτι, που μέσα από αυτό μιλάει για την αγάπη και την ερωτική απογοήτευση. Όπως λέει και στους στίχους, «πάνω από τα σύννεφα θα κρύψω στενοχώρια και λύπη».



Το «Ζωή μου θάλασσα» μας γυρνάει στο 2016-αφού τότε κυκλοφόρησε αυτό το κομμάτι-και όμως ακόμη ακούγεται και είναι αρκετά αγαπητό στους θαυμαστές του. Είναι αρκετά ρυθμικό και ευχάριστο.
«Παντού και πουθενά μαζί σου, παντού και πουθενά με εμένα, πόσο τη λατρεύω τη μορφή σου, καμιά δεν μοιάζει καν σε εσένα...».



Στην gallery θα βρεις τον προσωπικό λογαριασμό του ΕΠΙΘΕ στο instagram για να μη χάνεις στιγμή του! Είσαι έτοιμη να τον προσθέσεις στην playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved