Η Ariana Grande «έσπασε» τη σκηνή της Coachella με αυτή την εμφάνιση

Η εξαιρετική εμφάνιση που τρέλανε τους fans

Η Coachella ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και οι τραγουδιστές που έχουν ανέβει μέχρι στιγμής στη σκηνή μας έχουν χαρίσει ήδη απίστευτες εμφανίσεις και εκπλήξεις. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι η Selena Gomez τραγούδησε μαζί με την Cardi B και τον Ozuna δεν το περίμενε κανείς κι έκανε το κοινό, όχι απλά να χαρεί, αλλά να ενθουσιαστεί και να μην μπορεί να σταματήσει να φωνάζει από τον ενθουσιασμό.

Άλλο ένα performance, τώρα, θα σε κάνει να ουρλιάζεις από χαρά κι αυτό δεν είναι άλλο από αυτό της αγαπημένης σου Ariana Grande. Η Ari ανέβηκε πριν λίγες ώρες στη σκηνή της Coachella και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, με τους fans να έχουν εκστασιαστεί και να τραγουδούν καθόλη τη διάρκεια μαζί της.

Κάθε λίγο, η σταρ άλλαζε τα ρούχα που φορούσε, έχοντας επιλέξει, όμως, για όλα τα looks ιδιαίτερα εντυπωσιακά και λαμπερά κομμάτια, όπως συνηθίζεται τόσο στο φεστιβάλ της Coachella όσο και στις συναυλίες της ίδιας της Ariana. Κάπου ενδιάμεσα στα τραγούδια της είπε, μάλιστα, ότι δεν μπορούσε να αποφασίσει τι να φορέσει, οπότε τα φόρεσε όλα.

Δες αποσπάσματα από το performance της Ariana στα βίντεο που ακολουθούν.

https://www.instagram.com/p/BwRDkaog1sG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BwRFW9WDCAP/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BwRG8p3hdTz/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Μας σόκαρε όλους η Ariana Grande: Τι ανησυχητικό έδειξε η αξονική εγκεφάλου της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved