Η K-pop μουσική τα σπάει! Δες τα 10 καλύτερα βίντεο κλιπ του 2021

Τα βίντεο κλιπ των K-pop καλλιτεχνών είναι εξίσου εντυπωσιακά με τα τραγούδια τους!

Η K-pop μουσική, χρόνο με τον χρόνο μπαίνει όλο και περισσότερα στις ζωές μας, με τους λάτρεις αυτού του είδους να μη χορταίνουν να ακούνε τα τραγούδια και να βλέπουν τα βίντεο κλιπ των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

bts1

Oι 10 πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της K-pop - Θα σε ξετρελάνουν!

Από αιθέρια σκηνικά και έντονες χορογραφίες μέχρι εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές, τα K-pop βίντεο κλιπ μάς πηγαίνουν σε... άλλη διάσταση και κάθε λεπτομέρεια μοιάζει να έχει μελετηθεί εξονυχιστικά!

Τα βίντεο κλιπ τους συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες ή και λιγότερο, πράγμα που αποδεικνύει πόσο παθιασμένους και ενθουσιώδεις fans έχει αποκτήσει η K-pop μουσική!

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα 10 καλύτερα K-pop βίντεο κλιπ του 2021 και σου τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως!

«Advice» - Taemin



Το βίντεο κλιπ του «Advice» των Taemin είναι άκρως σαγηνευτικό και εντυπωσιακό, με το χορευτικό των μελών του συγκροτήματος να μας παίρνει το μυαλό κάθε φορά που το παρακολουθούμε!

«XOXO» - Jeon Somi



Φορώντας ένα χαμηλοκάβαλο τζιν εμπνευσμένο από το Y2K, funky ζώνες και απίστευτα κομψά γούνινα πανωφόρια, η Jean Somi είναι η απόλυτη queen στο βίντεο κλιπ του «XOXO»!

«FIRST» - EVERGLOW



Το βίντεο κλιπ του «FIRST» «θολώνει» τα όρια μεταξύ θηλυκότητας και αρρενωπότητας. Με τις πιο έντονες χορογραφίες τους μέχρι σήμερα και τα ιδιαίτερα ρούχα τους, οι EVERGLOW εντυπωσιάζουν για ακόμη μια φορά!

«Bambi» - Baekhyun



Τόσο μουσικά όσο και οπτικά, ο Baekhyun τραβάει την προσοχή με κάθε περιστροφή του καπέλου του Fedora και την εμπνευσμένη από τον Michael Jackson κίνηση των γοφών του στο βίντεο κλιπ του «Bambi».

«Butter» - BTS



Με δύο αγγλικά singles, συνεργασίες με τους Megan Thee Stallion και τους Coldplay, και ένα sold-out mini-residency στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες, οι BTS παραμένουν ασταμάτητοι. Στην πολυπλατινένια επιτυχία τους «Butter», το επιτυχημένο K-pop συγκρότημα δίνει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στα ομαλά ρεφρέν και τις εξίσου ομαλές χορευτικές κινήσεις.

«LALISA» - Lisa



Διατηρώντας την τάση με τις υψηλής ποιότητας παραγωγές των BLACKPINK, το βίντεο κλιπ του «LALISA» χαρακτηρίζεται από γοητεία και φινέτσα, με όλη την προσοχή και τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω στη Lisa!

«Loco» - ITZY



Οι ITZY μάς έχουν συνηθίσει σε εκκεντρικά βίντεο κλιπ, όμως εκείνο του τραγουδιού τους «Loco» ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

«Hello Future» - NCT Dream



Η ζωντανή ατμόσφαιρα του βίντεο κλιπ του «Hello Future» συνδυάζει μουσικοχορευτικά στιλ της δεκαετίας του '70 και του '90 και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό!

«Rain To Be» - ONEWE



Το βίντεο κλιπ του «Rain To Be» των ONEWE είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο και... σκοτεινό είδαμε το 2021!

«Savage» - Aespa



Το βίντεο κλιπ του «Savage» προωθεί το κίνημα της «πολιτιστικής τεχνολογίας» με φουτουριστικά εφέ, στιλιστική κάμερα και χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων CG, παρόμοιους με τα anime ή (όπως επισημαίνεται) με το Winx Club.

Cover photo: @bts.bighitofficial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fun Fact: Το αγαπημένο τραγούδι της Selena Gomez προοριζόταν για… άλλον καλλιτέχνη

O Alan Walker κυκλοφορεί το cd που αξίζει να ακούσεις φέτος - Πάτα το play τώρα!

BLACKPINK: Το «Money» της Lisa γράφει ιστορία στο βρετανικό chart singles

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved