BLACKPINK: Το «Money» της Lisa γράφει ιστορία στο βρετανικό chart singles

Αυτή η επιτυχία είναι αρκετή για να αποδείξει την απίστευτη δημοτικότητα και δύναμή της.

Μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη για την τραγουδίστρια και ράπερ των Blackpink, Lisa, αφού το solo τραγούδι της με τίτλο «Money» ανακηρύσσεται ως το τέταρτο με τη μεγαλύτερη διάρκεια single από τραγουδίστρια της K-pop στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου!

lisa blackpink prwti sillogi me mac2

BLACKPINK: Η Lisa κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή με καλλυντικά - Lip stain, eyeliner, χαμός!

Μετά από αρκετές εβδομάδες συνεχόμενης εκτόξευσης στο βρετανικό chart singles, το «Money» της Lisa έχει ξεκινήσει να εμφανίζει μια μικρή πτώση στην κατάταξη των τραγουδιών με τη μεγαλύτερη απήχηση στη χώρα. Συγκεκριμένα, το κομμάτι έπεσε από το Νο. 46 όπου βρισκόταν, στο Νο. 54, ωστόσο αυτό δε σημαίνει τίποτα για την 24χρονη τραγουδίστρια, αφού με το συγκεκριμένο κομμάτι γράφει ιστορία στη Βρετανία.



Μεγάλη διάκριση για τη Lisa!

Το «Money» βρίσκεται στο βρετανικό chart singles εδώ και πέντε εβδομάδες και καταγράφει μια εντυπωσιακή πορεία για τα δεδομένα της γυναικείας K-pop. Το hit ξεχωρίζει πλέον ως ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια μέχρι σήμερα, ενώ οι Blackpink είναι το μοναδικό γυναικείο K-pop συγκρότητα που έχει πετύχει μακροχρόνιες επιτυχίες στη Βρετανία.

https://www.instagram.com/p/CVUnjAqPhck/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτήν τη στιγμή, το Money» βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τα singles των Blackpink «How You Like That» και «Sour Candy», μια συνεργασία με τη Lady Gaga που συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «Chromatica».



Κάτι μας λέει ότι η 24χρονη Lisa έχει έρθει για να μείνει και έχει να καταφέρει πολλά ακόμη στον χώρο της μουσικής!

Cover photo: @lalalalisa_m

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved