Ιάσονας Μανδηλάς: Κυκλοφόρησε το νέο του track και είναι… «ΑΠΙΘΑΝΟ»

Κι όμως, θα γίνει ASAP το αγαπημένο σου!

Δεν είναι μυστικό πως ο Ιάσονας Μανδηλάς είναι το απόλυτο pop icon της νεολαίας και πως τα κομμάτια του παίζουν δυνατά στα ακουστικά μας! Αν και μετρά μόλις τρία δικά του singles, το «Χίλια Κομμάτια» το «Μόνο Εσένα» και το νέο του track, έχει γοητεύσει το κοινό με την παρουσία του στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών όπως η Έλενα Παπαρίζου και η Φουρέιρα.

Έχει ήδη στο επίσημο κανάλι του στο YouTube covers μεγάλων ερμηνευτών, τα οποία το φανατικό του κοινό έχει λατρέψει, ωστόσο αυτή τη φορά στο επίκεντρο είναι για το ολοκαίνουριο κομμάτι του που θα σε ξεσηκώσει.




Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και όρεξη για χορό, ο Ιάσονας παρουσίασε το νέο του track με τίτλο «ΑΠΙΘΑΝΟ» και ναι, ο τίτλος του προσδιορίζει ακριβώς αυτό που θα ακούσεις αλλά και θα δεις. Εκτός από ένας υπέροχος τραγουδιστής είναι και ένας ταλαντούχος χορευτής κάτι που τον καθιστά τον απόλυτο performer.

Το κομμάτι του, έπειτα από κάποιες ώρες κυκλοφορίας συγκέντρωσε περισσότερες από 3 χιλιάδες προβολές και ο αριθμός αυτός είναι ανοδικός. Ετοιμάσου με αυτό το τραγούδι να σηκωθείς από την καρέκλα σου και να ακολουθήσεις τη χορογραφία του «ΑΠΙΘΑΝΟ» ASAP.

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved