Nick Jonas: Ανακοίνωσε το τρίτο solo album του και έχουμε το ομότιτλο track

Αυτή είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη!

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Nick Jonas και ναι, αυτή τη φορά έχουμε ένα ολοκαίνουργιο album από τον καλλιτέχνη και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να έχουν από εκείνον οι θαυμαστές του.

Να σου υπενθυμίσουμε πως ήδη οι κυκλοφορίες του έχουν σπάσει τα ταμεία και έχουν μπει στις playlists των fans του, το τρίτο κατά σειρά όμως album του θα είναι το κάτι άλλο! Το πολυσυζητημένο solo album του θα έχει τίτλο «Spaceman» και μιλά για μια… νέα εποχή!

https://www.instagram.com/p/CLuTJlqjLSp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έχει δηλώσει ο καλλιτέχνης αυτό το νέο του project είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς κατά της διάρκεια της εποχής του κορονοϊού και του lockdown.

Αυτό που σίγουρα θέλεις να μάθεις είναι το track list του album και έχουμε να σου πούμε πως 11 ολοκαίνουργια κομμάτια θα είναι διαθέσιμα για εσένα. Μάλιστα, το official audio του ομότιτλου track «Spaceman» είναι ήδη στον… αέρα του YouTube.

Το τρίτο solo album του υποψήφιου με Grammy & Golden Globe καλλιτέχνη και ηθοποιού Nick Jonas, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου από τη Minos Emi, a Universal Music Company.

Άκουσε εδώ το «Spaceman»:



Spaceman Tracklisting:
Don’t Give Up On Us
Heights
Spaceman
2Drunk
Delicious
This Is Heaven
Sexual
Deeper Love
If I Fall
Death Do Us Part
Nervous

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved