Dua Lipa: Η πρώτη κυκλοφορία του 2021 είναι ό,τι πιο hot έχεις ακούσει

Θα γίνει το αγαπημένο σου!

Πριν κάποιες εβδομάδες, η Dua Lipa ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους τα νέα της μουσικά σχέδια και μάλιστα όλοι οι θαυμαστές αγωνιούσαν μέχρι να έρθει η καταλυτική ημερομηνία. Και η ημέρα εκείνη ήρθε! Η καλλιτέχνιδα με τον ερχομό της νέας χρονιάς έφερε και ένα από τα πιο hot κομμάτια της εποχής.

Είχε ήδη γίνει γνωστό από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram πως το νέο της μουσικό εγχείρημα θα έχει τίτλο «We’re Good» και μάλιστα για το επίτευγμα αυτού του εκπληκτικού αποτελέσματος συνεργάστηκε με τους Sly, Scott Harris και Emily Warren.

https://www.instagram.com/p/CLK2pTisE7l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιτυχημένη και πολυβραβευμένη Dua Lipa έχει μια ευχάριστη έκπληξη για εσένα. Εν τω μεταξύ να σου θυμίσουμε πως έχει κερδίσει στο παρελθόν βραβεία Grammy, ενώ το 2020 ήταν υποψήφια στα παρακάτω βραβεία: Album of the Year, Record of the Year και Song of the Year.

Λοιπόν, η ημέρα αυτή έφτασε και το ολοκαίνουργιο κομμάτι της είναι στον αέρα! Το «We’re Good» κυκλοφόρησε και μάλιστα μπορείς να δεις και το Official music video του. Το κομμάτι της είναι η πρώτη κυκλοφορία για το 2021 και όπως φαίνεται θα είναι το επόμενο hot hit της εποχής. Τέλος, το «Future Nostalgia- Moonlight Edition» είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Άκουσε το «We're Good» και δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved