Ευχάριστα τα νέα για την Dua Lipa και η ανακοίνωση ήρθε από τα social media

Αυτό κανείς δεν το περίμενε.

Μετά από τις πρόσφατες κυκλοφορίες της η Dua Lipa, έχει θέσει υψηλούς στόχους και όπως ήδη θα γνωρίζεις έχει ανακοινώσει πως πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη νέα δισκογραφική δουλειά της. Οι συνεργασίες της, μέσα στις οποίες και το επιτυχημένο κομμάτι με την Miley Cyrus, «Prisoner» έχει κατακτήσει τα charts και πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να κάνει.



Πολλά είναι τα σχέδιά της και πολλές οι εκπλήξεις, ωστόσο πριν κάποιες εβδομάδες η καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τα B- sides του album «Future Nostalgia». Εν τω μεταξύ δεν θα σταθεί μόνο σε αυτό!

Μετά την κυκλοφορία του «Future Nostalgia» το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας το 2020 και μετά το album «Club Future Nostalgia» έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ να χαρίσει στους θαυμαστές της και κάτι ακόμη.



Στα social media αποκάλυψε πως θα έχουμε στη διάθεσή τους σύντομα ένα νέο κομμάτι. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram πρόκειται να δούμε τη νέα της μουσική επιτυχία η οποία θα έχει τίτλο «We’re Good».

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, το κομμάτι είναι μια συνεργασία με τους Sly, Scott Harris και Emily Warren.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved