Η μεγάλη μουσική επιστροφή του Ed Sheeran είναι γεγονός

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το μεγάλο come back!

Μπορεί το 2020 να επιφύλασσε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, μας χάρισει όμως και χαμόγελα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θυμάσαι που ο Ed Sheeran ανακοίνωσε την προσωρινή αποστασιοποίησή του από τα μουσικά δρόμενα; Θυμάσαι πώς ένιωσες; Πώς θα ένιωθες αν σου λέγαμε πως επέστρεψε με ένα super κομμάτι;

Η αλήθεια είναι πως ο Ed Sheeran είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χαρίσει στον κόσμο μουσικά διαμάντια και η απουσία του ήταν αισθητή, βέβαια έγινε μπαμπάς και έπρεπε να αφοσιωθεί στο πρώτο του μωρό!! Τόσο αισθητή είναι και η επιστροφή του!

Η τελευταία κυκλοφορία του καλλιτέχνη ήταν το 2019 και μάλιστα το τότε album του «No.6 Collaborations Project» ήταν δύο φορές πλατινένιο. Το «Afterglow» όπως είναι και ο τίτλος του νέου track είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του σε όλους μας και πρέπει να παραδεχθείς πως είναι όντως ένα μαγικό τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CJDqyfehj-T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο του κομμάτι έχει γραφτεί ένα χρόνο πριν, όπως αποκάλυψε ο Ed στο Instagram, παρόλα αυτά είναι πραγματικά το τραγούδι που έλειπε από την playlist σου για τις ημέρες… καραντίνας στο σπίτι. To «Afterglow» σηματοδοτεί την επιστροφή του Ed Sheeran και όπως φαίνεται έρχεται για να μείνει.

Άκουσέ το εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved