Ο Ed Sheeran έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία

Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές μέρες ο αγαπημένος τραγουδιστής Ed Sheeran. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ότι περίμενε το πρώτο του παιδί με την επί χρόνια εκλεκτή της καρδιάς του, Cherry Sheaborn, και πριν από λίγο αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα της γέννησης του μωρού τους.

Το ζευγάρι ανήκει σίγουρα στα τυχερά των celebrities, αφού κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη σχεδόν μέχρι το τέλος της, απολαμβάνοντας τη γλυκιά περίοδο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CEliNEOBw3O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Γεια! Ένα γρήγορο μήνυμα από εμένα, καθώς έχω κάποια προσωπικά νέα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας… Την προηγούμενη εβδομάδα, με τη βοήθεια της καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Cherry γέννησε την πανέμορφη και υγιή μας κόρη -Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε τελείως ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό τα πάνε φανταστικά και πετάμε στον έβδομο ουρανό εδώ. Ελπίζουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές. Πολλή αγάπη και θα σας δω όταν είναι ώρα να επιστρέψω. Ed x», είπε ο Sheeran στους πάνω από 31 εκατομμύρια followers του στο Instagram.

Όπως φαίνεται, ο διάσημος σταρ έχει αποφασίσει να πάρει λίγο χρόνο off, ώστε να μπορεί να τον αφιερώσει στην οικογένειά του και ειδικά στο νέο της μέλος.

Να τους ζήσει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved