Ποιος είναι ο «Αφανής Ήρωας» που κοινοποιεί ο Μάστορας και η Συνατσάκη;

Ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπήσεις.

Στο διαδίκτυο πραγματικά ψάχνοντας, μπορείς να βρεις… διαμάντια και στην προκειμένη περίπτωση μόλις ανακαλύψαμε ένα πραγματικό ταλέντο! Το τελευταίο διάστημα φιγουράρει ένα όνομα και μια υπέροχη ταξιδιάρικη φωνή στα social media. Το όνομα του «Αφανής Ήρωας».

Στα social media έγινε αρκετά γνωστός έπειτα από τις κοινοποιήσεις του Χρήστου Μάστορα και της Μαίρης Συνατσάκη, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τους εμπιστευτούμε μιας και έχουν αρκετά καλό γούστο στη μουσική.

Λοιπόν πίσω από τον... Αφανή Ήρωα κρύβεται ένα… μυστήριο μιας και στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πουθενά το όνομά του και στο προφίλ του στο Instagram αλλά και στο YouTube η απάντηση που θα πάρεις όταν ψάξεις ποιος κρύβεται πίσω από τον «Αφανή Ήρωα» είναι: «Ο Αφανής Ήρωας είσαι εσύ... Όταν ερωτεύεσαι, όταν απογοητεύεσαι, όταν ελπίζεις και όταν απελπίζεσαι! Καλώς ήλθες». Αρκετά αινιγματικό δεν νομίζεις;

Πάντως, η φωνή του αρκεί για να μας ταξιδέψει και πράγματι, κάτι μας θυμίζει, σαν κάπου να τον έχουμε ακούσει ξανά. Το κομμάτι του με τίτλο «Το Κέντρο Του Κόσμου» έχει σε μερικές ημέρες ξεπεράσει τις 25.000 προβολές στο YouTube κι αν ακόμη δεν το έχεις ακούσει πρέπει να το κάνεις ASAP.

Στίχοι:
Πάνω στο κύμα, σε κάθε βήμα,
στα παραμύθια, σε ψέμα και αλήθεια.
Εκεί που δε φτάνει το φως,
εκεί που κοιμάται ο καιρός,
σε περίμενα, σε περίμενα.

Ήρθες μια μέρα σαν τον αέρα,
έγινες κήπος, ανάσα και χτύπος.
Οι θάλασσες μοιάζουν μικρές,
αν ήταν καράβια οι στιγμές
και ταξίδευαν, και ταξίδευαν…

Αυτό που γυρίζει τη γη,
αυτό που χαρίζει ζωή,
που ανάβει τον ήλιο κάθε πρωί,
το κέντρο του κόσμου, τα πάντα, Εσύ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved