Οι Jonas Brothers έφεραν το σωστό Xmas-spirit που έψαχνες

Εσύ είσαι από εκείνες που στολίζουν νωρίτερα για τα Χριστούγεννα;

Τα αγόρια του απόλυτου boy band έκαναν την εμφάνισή τους με ένα άκρως εορταστικό κομμάτι, ίσως και λίγο νωρίτερα από ό,τι θα περίμενες. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έκαναν την εμφάνισή τους με ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για να σε στείλουν αμέσως στον κόσμο των ξωτικών και του Άγιου Βασίλη.

Ο λόγος βέβαια που κυκλοφόρησαν από τώρα το κομμάτι αυτό δεν είναι τυχαίος. Μιας και η χρονιά ήταν και εξακολουθεί να είναι δύσκολη αποφάσισαν με αυτή τους την κίνηση να φέρουν χαμόγελα στους θαυμαστές τους.

Χαρακτηριστικά μάλιστα σε μια φωτογραφία τους στα social media έγραψαν: «Οι γιορτές είναι μια περίοδος που μας φέρνει κοντά και είναι κάτι που μας φέρνει χαρά στις πιο άσχημες στιγμές. Έχοντας ζήσει μια τόσο τρελή χρονιά, όλοι χρειαζόμαστε πραγματικά κάτι για να ανυπομονούμε. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να σας προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα ζεστασιάς και ευτυχίας.»

https://www.instagram.com/p/CG7vI_WHEU-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι, ίσως πρέπει να κάνεις και εσύ μια προσπάθεια να ακούσεις το τραγούδι «I Need You Christmas» που κυκλοφόρησε από τα αγόρια των Jonas Brothers και πίστεψέ μας, θα σε κάνει να χαθείς σε ευχάριστες σκέψεις και αναμνήσεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved