«Like It’s Christmas»: Οι Jonas Brother έχουν Χριστουγεννιάτικη διάθεση και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Τα αγόρια σε προκαλούν να προσθέσεις το νέο τους τραγούδι στην playlist των Χριστουγέννων.

Οι Jonas Brothers κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, που ονομάζεται «Like It’s Christmas», και είναι ένα κομμάτι άκρως γιορτινό, μεταφέροντάς μας σε ξέγνοιαστες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Το νέο τους single έκανε την πρεμιέρα του στις 8 Νοεμβρίου και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα αγαπημένα μας αγόρια περιμένουν τις διακοπές των Χριστουγέννων πώς και πώς. Όλοι μας άλλωστε αυτό περιμένουμε, σωστά; Αυτό το τραγούδι θα φέρει τις γιορτές λίγο νωρίτερα.



Τα αγόρια ενημέρωναν διαρκώς τους θαυμαστές τους στα social media για την κυκλοφορία του νέου single τους και τελευαταία τους ανάρτηση ήταν αυτό το video. Σε προκαλούν να προσθέσεις το νέο τους τραγούδι στην playlist των Χριστουγέννων γράφοντας: «Το Like it’s Christmas είναι επίσημα παντού. Ευχόμαστε να σας αρέσει και να το προσθέσετε στην playlist των διακοπών σας».

https://www.instagram.com/p/B4l4vBNn9HK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι Jonas Brothers κυκλοφορούν ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, αφού το 2007 είχαν κυκλοφορήσει το τραγούδι «Girl Of My Dream», το οποίο συμπεριλαμβανόταν στο album «Disney Channel Holiday», μαζί με άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από καλλιτέχνες, όπως η Miley Cyrus και πολλοί ακόμη.
Θυμήσου το «Girl Of My Dream» εδώ:



Βρες στην gallery περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι «Lie It's Christmas».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved