Savage Love... aka BTS. Το νέο remix έχει μια K-pop νότα που θα λατρέψεις

Οι BTS συμμετέχουν στο νέο remix και είναι ό,τι καλύτερο.

Έχεις ήδη ακούσει το επικό τραγούδι του Jason Derulo και του Jawsh 685 «Savage Love» και το έχεις λατρέψει. Αυτή τη φορά το remix που μόλις κυκλοφόρησε διαφέρει από κάθε άλλο.

Το K-Pop συγκρότημα που έχει σαρώσει με τις επανειλημμένες μουσικές επιτυχίες αυτή τη φορά κάνει τη διαφορά με μια συνεργασία άνευ προηγουμένου. Πριν κάποιο καιρό το συγκρότημα είχε κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς θαυμαστές του ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τους Jawsh 685 και τον Jason Derulo στο νέο remix του «Savage Love».

Άκουσε εδώ το remix του «Savage Love»:



Στο Tik- Tok μάλιστα δημοσιεύθηκε ένα video με τους ίδιους να χορεύουν και να προκαλούν εκατομμύρια χρήστες να πάρουν μέρος στο challenge τους. Ήδη είχε γίνει γνωστή αυτή η συνεργασία από τα αγόρια του K- Pop συγκροτήματος στο Twitter και μάλιστα ανακοίνωσαν ότι το track θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 2 Οκτώβρη και ναι, μόλις το ακούσαμε.

Εκτός από αυτό, οι θαυμαστές έχουν ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη να αναμένουν. Μετά το νέο «Dynamite» που έχει ήδη φτάσει στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 έρχεται το πολύ-αναμενόμενο album τους και θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Άκουσε εδώ το «Dynamite»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved