«The Boyz»: Το K-Pop συγκρότημα που θα σε κάνει να ξεχάσεις τους «BTS»

Μόλις βρήκες το νέο σου αγαπημένο K-Pop συγκρότημα.

Η K-Pop μουσική έχει πια γνωρίσει τεράστια επιτυχία και εδώ που τα λέμε όχι άδικα. Αυτό το είδος μουσικής έχει αγαπηθεί από μεγάλο μερίδιο κόσμου σε κάθε γωνιά της γης και τρανταχτό παράδειγμα αυτού είναι το boyband «BTS», ένα από τα πιο διάσημα συγκροτήματα της K-Pop, αλλά και τα κορίτσια των «BLACKPINK». Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα 11 αγόρια που βρίσκονται στο boyband «The Boyz» και πίστεψέ μας, θα τους ερωτευθείς.

Οι «The Boyz» είναι ένα K-Pop συγκρότημα που κάνουν τα βήματά τους από τον Οκτώβριο του 2017. Το single που κυκλοφόρησαν πριν το mini album τους ήταν το «I'm Your Boy» που αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 3.700.000 views. Στη συνέχεια βγήκε το album «The First».



Τα αγόρια έχουν ήδη κερδίσει 2 βραβεία, το 2018 κέρδισαν το «Male Rookie Of The Year Award» και το «World Rookie Award». Δεν είναι λίγες οι επιτυχίες τους μιας και τον Απρίλιο του 2019 κυκλοφόρησαν ακόμη ένα album. Ο Sangyeon, ο Eric, ο Sunwoo, ο Jacob, ο Youghoon, ο Hyunjae, ο Haknyeon, ο Q, ο New, ο Kevin και ο Juyeon είναι τα μέλη του συγκροτήματος και ετοίμασαν ένα από τα μεγαλύτερα hits της εποχής.

Τον Ιούνιο αυτής της χρονιάς κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Checkmate» και τώρα μπορείς να ακούσεις το ολοκαίνουριο «The Stealer». Κυκλοφόρησε 21 Σεπτεμβρίου και είναι το πιο hot K-Pop track που έχεις ακούσει μέχρι στιγμής.

Μπορείς να ακούσεις το «The Stealer» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved