Το μεγαλύτερο Trend του Tik-Tok μόλις απέκτησε το δικό του music video

Έγινε επιτυχία μέσα από το Tik- Tok και το έχεις λατρέψει.

Το Tik- Tok είναι μια εφαρμογή που έχει ευνοήσει τόσο εσένα με τα επιτυχημένα videos που φτιάχνεις, όσο και μεγάλους καλλιτέχνες που διαφημίζουν τη δουλειά τους. Έχουμε δει πολλούς τραγουδιστές που προωθούν τα τκομμάτια τους μέσα από την πλατφόρμα του Tik-Tok όπως ο Bieber, η Doja Cat, ακόμη και δικοί μας Έλληνες καλλιτέχνες σαν τον FY.

Ένα κομμάτι που έκανε θραύση στο Tik- Tok ήταν το «Savage Love». Και εσύ το χόρεψες, πρέπει να το παραδεχθείς. Για την ακρίβεια όμως η ιστορία έχει ως εξής: Το κομμάτι που έκανε πάταγο στην εφαρμογή του Tik- Tok ήταν το «Laxed (Siren Beat)» του Jawsh 685. Οι χρήστες ξετρελάθηκαν με το ρυθμό του και αμέσως έβγαλαν την πιο super χορογραφία. Όταν ο Jason Derulo άκουσε το track κατάλαβε ότι ήταν το απόλυτο hit και έτσι έκανε ένα μοναδικό πάντρεμα με το «Savage Love».

https://www.instagram.com/p/CE44Tzqnr0j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» και «έριξαν» το σύστημα! Σε 12 χώρες το κομμάτι του έφτασε στην πρώτη θέση των charts αλλά και στο Top 10 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα. Το κομμάτι αγαπήθηκε και έγινε το πιο διαδεδομένο τραγούδι του Spotify με πολλά περισσότερα από 300,0 εκατομμύρια streams.

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του, οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα και κυκλοφόρησαν το music video του «Savage Love (Laxed – Siren Beat)». Αυτό κι αν είναι νέο! Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση τα αγόρια θα σε κάνουν να ξεχάσεις-έστω και για λίγο- την επιστροφή σου στα θρανία.

Δες το music video του «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved