Demi Lovato: Όσα λέει για τον χωρισμό της στο νέο της τραγούδι

Το «Still Have Me» είναι ξεκάθαρα γραμμένο για τον Max.

Τι κι αν εμείς νομίζαμε ότι η σχέση μεταξύ της Demi Lovato και του Max ήταν το απόλυτο lovestory, τελικά οι εξελίξεις μας διέψευσαν. Ο χωρισμός τους είναι φρέσκος και δυστυχώς ο Max δε στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης μας τραγουδίστριας όπως θα περιμέναμε. Τώρα, ο χωρισμός τους έγινε τραγούδι και συγκεκριμένα η Demi του τα είπε με .... το γάντι!

Το «Still Have Me» είναι το νέο της τραγούδι μετά το «Ok Not To Be Ok» το οποίο μάλιστα είναι μια αναφορά στον χωρισμό της από τον Max Ehrich και το δημοσίευσε στα social media για να το ακούσουν οι θαυμαστές και να μπορούν να το αγοράσουν.

https://www.instagram.com/p/CFv3LgJhCxU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πρέπει να μάθεις κάπου εδώ ότι το «Still Have Me» έχει γραφτεί καιρό πριν, ωστόσο μια πηγή του TMZ αναφέρει ότι η Demi άλλαξε τους στίχους και πλέον το τραγούδι είναι κομμένο και ραμμένο σε αυτή την πικρή εμπειρία της. Αν πάντως τρέφεις κρυφές ελπίδες, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι δυο τους να ξαναγίνουν ζευγάρι.

Η Demi έχει διαγράψει κάθε κοινή φωτογραφία από τα social media. Άλλωστε το λέει ξεκάθαρα! Η αγάπη της γκρεμίστηκε και πλέον προτιμά να είναι μόνη αφού μπορεί να στηριχθεί στον εαυτό της.

Στίχοι:
Τα πάντα γύρω μου γκρεμίστηκαν
Όλα τα ψηλά είναι τώρα χαμηλά
Αλλά δεν έχει καν σημασία
Γιατί θα προτιμούσα να είμαι μόνη
Όλη η αγάπη μου εξαφανίστηκε και κάθομαι εδώ ενώ η σιωπή είναι διαπεραστική
Και πονάει να αναπνεύσω
Δεν έχω πολλά, αλλά τουλάχιστον έχω ακόμα εμένα

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείς να το ακούσεις εδώ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved