Η Demi Lovato δεν θέλει καμία σχέση πλέον με το πρώην αγόρι της

Το ζευγάρι όπως φαίνεται χώρισε οριστικά.

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Demi Lovato και του Max Ehrich πριν από λίγες ημέρες. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα ενώ η τραγουδίστρια είχε δεχθεί με χαρά την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που της έκανε το πρώην αγόρι της το φετινό καλοκαίρι.

Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη και χώρισαν τόσο απότομα και ξαφνικά λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό που με έκπληξη διαπιστώσαμε είναι πως τόσο η Demi αλλά και ο Max έσβησαν όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στο Instagram. Σε ξένα sites γράφτηκε πως ο ηθοποιός έμαθε από δημοσιεύματα για τον χωρισμό τους, κάτι που μάλλον δεν ισχύει και εξόργισε ακόμη περισσότερο την Lovato.

Σύμφωνα με το E! News, o 29χρονος έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούν αλλά η Demi είναι έξαλλη με την συμπεριφορά του και για την ώρα δεν θέλει καμία απολύτως επαφή. Εμείς ομολογούμε ότι στεναχωρεθήκαμε πολύ με αυτή την εξέλιξη αφού έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

https://www.instagram.com/p/CFh4HJFHjVe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φήμες αναφέρουν ότι η Demi είναι σε αρκετά κακή ψυχολογική κατάσταση και περνά χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα δεν έχει λήξει εδώ οπότε ας περιμένουμε να δούμε αν το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί ή έστω να μάθουμε τι προκάλεσε τον χωρισμό τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved