O Anser έγινε το Νο1 των Trends και όχι άδικα

Το νέο του track δικαίως έγινε το Νο1 των Trends του YouTube.

Η ραπ μουσική σκηνή έχει ήδη αναδείξει τα αστέρια της και για ακόμη μια φορά συνέβη το αναμενόμενο. Το όνομα που κυριαρχεί αυτή τη φορά στα Trend του YouTube είναι ο Anser και όχι άδικα! Η νέα του κυκλοφορία «Χαμαρέτου» έχει ξεπεράσει κάθε τραπ κομμάτι του σήμερα και μας αποδεικνύει ότι το ταλέντο του στις ρίμες δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα hit trend του καλοκαιριού.

Με κάθε στίχο του ο Anser αγγίζει μικρούς και μεγάλους ακροατές και αυτή είναι μια πραγματικά τεράστια επιτυχία για κάθε καλλιτέχνη. Τα κομμάτια του ντύνονται με εξαιρετικές μουσικές παραγωγές και όσο για τις συνεργασίες του; Αποτελούν διαμάντια στο κανάλι του στο YouTube.

Τρανό παράδειγμα των παραπάνω αποτελούν τα κομμάτια «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» με τον εξίσου ταλαντούχο Βέβηλο, αλλά και το «Πια δε με νοιάζει», μια συνεργασία με τον Eversor.

Αυτή τη φορά ο Anser «βάζει» τα γυαλιά σε κάθε τραπερ αλλά και ραπερ της νέας γενιάς και αποτυπώνει στο χαρτί την πραγματική αξία και ομορφιά της μουσικής που δημιουργεί. Απλός, μελωδικός και ειλικρινής ανεβαίνει στα Trends του YouTube και κατακτά την κορυφή. Με περισσότερες από 200.000 προβολές το νέο του κομμάτι «Χαμαρέτου» βρίσκεται στην πρώτη θέση των trends.

Στίχοι:
Αμα είναι να φύγω να φύγω από σφαίρα μην πέσω από αρρώστια
κάποτε ρώταγα αυτόν τον καθρέφτη ποιος είναι ο καλύτερος
τώρα ποιος έχει τα κότσια όπου πέρασα έσπερνα αγάπη
έτσι με δίδαξε εκείνη στη Σπάρτη

μου λεγε πριν λερωθεί το όνομα σου να προτιμάς
πρώτα να σου βγει το μάτι Πέρασαν τόσοι ρουφιάνοι από δίπλα μου
και από τις λάσπες τους δε λερώθηκα γκρίζα μαλλιά
βλέπω ακόμα καλά τόσα χρόνια μετά δε τυφλώθηκα
Κάποτε άκουγα τη φωνή της καρδιάς μου τώρα μόνο τις κατσάδες της πείρας μου



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved