Mad Clip: Το νέο music video του θα σε κάνει να θες και εσύ... «Kotera»

«Έσκασε» με το νέο του music video.

Ο Mad Clip έβγαλε το music video που ζητάς τόσο καιρό και, ναι, είναι τόσο cool όσο είναι και ο ίδιος. Είναι ένας από τους πιο διάσημους αλλά και επιτυχημένους trapper της εποχής και, εδώ που τα λέμε, όχι άδικα. Αυτή τη φορά, η επιτυχία του «Kotera» απέκτησε το music video που περίμενες να δεις και κάνει θραύση.

Με το «Kotera» κατάφερε και έφτασε στις τάσεις του YouTube, αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό για τον Mad Clip και, ναι, τώρα που «έσκασε» το music video του, ήρθε η ώρα να δεις τον Mad Clip πιο σίγουρο από ποτέ για το τι θέλει!

Θέλει κότερα, θέλει και ελικόπτερα και αυτό γίνεται αντιληπτό από το music video του, θέλει όμως να είναι και ο Νο1 traper στις τάσεις. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι στο music video του θα δεις τον Mad Clip πιο αποφασισμένο από ποτέ και θες δε θες, θα σε χορέψει στους ρυθμούς του.

Επίσης, πρέπει να σου πούμε ότι το music video του «Kotera» ακόμα και σε ελάχιστες ώρες μετά την κυκλοφορία του, είχε φτάσει στις τάσεις του YouTube και είναι μέχρι στιγμής δεύτερο σε σειρά. Με περισσότερες από 500.000 χιλιάδες προβολές ο Mad Clip έχει κατοχυρώσει τη θέση του στα Trends του YouTube και τα views του ολοένα και αυξάνονται.

Δες το music video του «Kotera» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved