Saske: Έχει πάθει έρωτα και το ίδιο θα πάθεις και εσύ με το νέο «NANA»

Όταν οι ραπερς γίνονται ρομαντικοί, τους αγαπάμε λίγο παραπάνω.

Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα παραπάνω από τον Saske, αφού ξέρει πάντα να μας εκπλήσσει με κάθε του νέα κυκλοφορία. Ένα χρόνο μετά την επιτυχία «CYAN» ο νεαρός και ταλαντούχος ράπερ δείχνει στους θαυμαστές του την πιο ευαίσθητη και ρομαντική πτυχή του εαυτού του με το ολοκαίνουριο «ΝΑΝΑ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Saske εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, αφού αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά σε όλα του τα τραγούδια θα δεις ότι κάθε στίχος του είναι εξαιρετικά προσεγμένος και η μουσική παραγωγή «ντύνει» αρμονικά κάθε του κομμάτι. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το πρόσφατο hit «GOGO», μια συνεργασία με τον Baghdad που ακόμη και σήμερα σπάει κάθε ρεκόρ με τα streams στο Spotify.

Το νέο του track έχει τίτλο «ΝΑΝΑ» και είναι το κομμάτι με το οποίο μπορείς να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι όπως ακριβώς του αρμόζει. Με άκρως ερωτική διάθεση, ο Saske ανοίγει την καρδιά του και εξομολογείται τον έρωτά του με το δικό του φυσικά μοναδικό τρόπο. Όσο για το music video που το συνοδεύει; Κυκλοφόρησε και έχει ήδη μπει στις τάσεις του YouTube. Είναι έκτο στη σειρά και τα views μέρα με τη μέρα έχουν ανοδική πορεία.

Στίχοι:
Μια μονάχα ματιά, με πάει στα παλιά
Τις μέρες που κάποτε απλά
Σε είχα αγκαλιά, πριν φύγεις μακριά
Δεν είχα γνωρίσει μοναξιά
Μα εσύ, μονάχα εσύ
Σαν ιστορία από ταινία που δε ξέρεις που θα βγει
Μου λες πως δε μπορεί, πως δε μπορεί
Να είναι αυτή η τελευταία πιο ωραία μας σκηνή

Δεν το πιστεύω και έτσι θέλω
Να-να-να, να σ' αγκαλιάσω και
Να-να-να, να μιλήσουμε
Να-να-να, να τα βρούμε και
Πάλι απ' την αρχή για να μην φτάσουμε
Ποτέ-ποτέ-ποτέ-ποτέ-ποτέ εδώ
Ποτέ δε θα σ' αφήσω

Δες το music video του «ΝΑΝΑ» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved