Do You Have the «Boss Moves»; Ο Saske τις έχει σίγουρα και κάνει χαμό στο Youtube (video)

Το album του Saske έχει αυτό το κάτι που θέλεις να ακούσεις

Το πρώτο album του Saske ήρθε και όλα τα κομμάτια του είναι ένα και ένα! Πρόκειται για το «SASKEPTICISM VOL. 1» ένα album με αρχή μέση και τέλος. Έχει τέτοια δομή που σου δίνει μια ποικιλομορφία. Σου δίνει ό,τι έχεις ανάγκη να ακούσεις. Όλα σε ένα. Το album κυκλοφορεί από την OffBeat Records, εμπεριέχει 20 κομμάτια, εκ των οποίων και το clip του «Boss Move», το οποίο λειτουργεί ως promo για το album του και ήδη είναι στα trends του YouTube. Είναι ένα κομμάτι αρκετά προκλητικό και τολμηρό.




Υπάρχουν όμως κάποια κομμάτι που ξεχωρίσαμε λίγο παραπάνω και στα έχουμε εδώ:

Copy/Paste δεν φοβάται να τα πει όπως είναι και όπως τα νιώθει. Ένα κομμάτι προς τους fake και copy/paste trappers. (Y.γ Με αγάπη και εκτίμηση ο Saske σας.)




Ο Ben10(Το Νο16 του album) της ραπ σκηνής! Ο συνδυασμός old school και νέου ήχου είναι εφικτός και είναι εδώ.



H2O(No6 του album) μελωδικό με την βοήθεια- από τα πρώτα λεπτά- ενός πιάνου, σε κάθε «στροφή» του, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε παρασύρει με το κύμα του.




Το ύφος αλλάζει στο κομμάτι «Κατάρα»(Νο2 του album) που θα σε μεταφέρει σε στιγμές της ζωής του. Δεν έχει τόσο σύνθετο beat και αυτό σίγουρα κάνει το κομμάτι ακόμη πιο ωραίο, αφού συνειδητοποιείς πως ο Saske είναι ένα καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται πολλά για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.



Το «Λούβρο»(No3 του album) είναι άλλο ένα κομμάτι με απλή σύνθεση. Με συνοδεία του το άρπισμα μιας κιθάρας, φωνητικά και beat σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία συνθέτουν αυτό το κομμάτι που θα σου δώσει να καταλάβεις: ποιος είναι ο Saske, τι θέλει, από που ξεκίνησε και που κατέληξε.



Το κομμάτι «Χόρεψε μαζί μου»(No10 του album) μας φανερώνει μια πιο ερωτική και ρομαντική πλευρά του Saske-κάτι που μας αρέσει πολύ- και μάλλον θα ήθελες να είσαι εσύ αυτή που «θα χορέψει μαζί του και θα γίνει η καταστροφή του». Όπως και ο τίτλος του, έτσι και το ύφος του, χορευτικό με ένα πιο pop ρεφρέν. Και ναι ένα αγαπησιάρικο κομμάτι.



Tracklist Saskepticism Vol. 1
1.Boss Moves
2.Κατάρα
3.Λούβρο
4.Headshot
5.10 ευρώ
6.H2O
7.Αναπάντητες Κλήσεις
8.Μόνος
9.Spaceman
10.Χόρεψε Μαζί Μου
11.N.ST.C.TO.
12.Cyan by Saske & DJ PaCo
13.Mafia Lyrics
14.Sirius Black
15.Βέρι (Veri)
16.Ben 10
17.Saskepticism
18.Άλλο Ένα Χιλιάρικο
19.Copy / Paste
20.Προφητεία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved