Είσαι έτοιμη για τα νέα τραγούδια της Camila Cabello;

«Shameless» και «Liar» είναι τα δύο τραγούδια που ετοίμασε η Camila και είναι επιτέλους διαθέσιμα.

Η κυκλοφορία των νέων τραγουδιών της Camila Cabello είναι γεγονός και μπορείς επιτέλους να τα ακούσεις αφού κυκλοφόρησαν στο YouTube.
Μας είχε προειδοποιήσει με δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βιντεάκια διάρκειας 15 δευτερολέπτων και μας είχε δώσει μια εικόνα για το τι πρόκειται να δούμε και να ακούσουμε, αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο από τις εικασίες που κάναμε!

https://www.instagram.com/p/B19Hgh4HXEz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα δύο τραγούδια της έχουν τίτλους «Shameless» και «Liar», είναι παραγωγής Epic Records / Sony Music και ήδη με τα teasers που κυκλοφόρησαν, η Camila προκάλεσε πανικό και έκανε όλους τους fans να ανυπομονούν.

Η αλήθεια είναι πως η Camila που είχαμε στο μυαλό μας μετά τις κυκλοφορίες του Havana και Senorita σαν να έγινε «στάλα» πιο ρομαντική σε αυτό το τραγούδι. Πάντα όμως είναι αισθησιακή, με ζεστή φωνή και όμορφες μελωδίες. Και φυσικά ό,τι κομμάτι και αν κυκλοφορήσει αυτό το κορίτσι, πάντα θα μας σαγηνεύει!
Δες το εντυπωσιακό και αισθησιακό music video που κυκλοφόρησε για το «Shameless» σε σκηνοθεσία του Henry Scholfield εδώ και τώρα!




Το «Liar» μας αφήνει ένα πιο παιχνιδιάρικο άρωμα, με latin ρυθμούς και μπορείς να το ακούσεις εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved