MTV VMAs 2019: Camila Cabello και Shawn Mendes στην πιο hot εμφάνιση της χρονιάς

Όλες οι λεπτομέρειες για την dreamy εμφάνιση της Camila

Η Camila Cabello κι ο Shawn Mendes είναι το πιο hot ζευγάρι του καλοκαιριού κι ο έρωτάς του φαίνεται να φουντώνει όλο και περισσότερο. Ο φωτογραφικός φακός διαρκώς τους πετυχαίνει σε εξόδους τους, όπου οι δύο αγαπημένοι σταρ δεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον. Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή να τραγουδήσουν τη μεγάλη τους επιτυχία «Señorita» στη σκηνή των MTV VMAs, δε θα μπορούσαν παρά να προσφέρουν ένα θέαμα που θα το συζητάμε για καιρό.

Το κοινό των λαμπερών βραβείων που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αφού τόσο καιρό περίμενε με ανυπομονησία να δει τους δύο τραγουδιστές να ερμηνεύουν το υπέροχο hit live. Όλο το stage είχε φτιαχτεί για μία σούπερ ρομαντική εμφάνιση και τα παιδιά περπατούσαν και τραγουδούσαν ανάμεσα σε χιλιάδες φώτα.




Λίγο μετά την ιδιαίτερα ερωτική τους εμφάνιση, ο φακός τους πέτυχε να κάθονται μαζί αγκαλιασμένοι, με τον Shawn να έχει περάσει το χέρι του γύρω από το κορίτσι του κι αυτό έκανε τους θαυμαστές τους να ενθουσιαστούν ακόμα περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/B1qHSvegNAP/

Όσο για την ίδια την Camila, το look της στο red carpet ήταν τόσο καταπληκτικό που την έκανε να μοιάζει με μία μοντέρνα γοργόνα. Μάλιστα, το επιμελώς ατημέλητο «σπάσιμο» στα μαλλιά της ήταν αυτό που χωρίς δεύτερη σκέψη θα χαρακτηρίζαμε ως «dreamy». Ποιος το ανέλαβε; Κανείς άλλος, από τον δικό μας ταλαντούχο hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέβασε μία σειρά από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η Camila και τα «μαγικά» mermaid μαλλιά της.






Στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα δεις κι όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για την εμφάνισή της, μέσα από το post του ίδιου του hair stylist, καθώς και περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση του ζευγαριού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο η Camila όσο κι ο Shawn έκαναν μία εμφάνιση που θα μείνει σε όλους από όλες τις απόψεις.


Διάβασε επίσης: MTV VMAs 2019: Ariana Grande, Camila Cabello, κι όλοι οι μεγάλοι νικητές των βραβείων

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved