«Earth»: Bieber, Ariana και Miley Cyrus συνεργασία έκπληξη με τον Leonardo Di Caprio

Μία συνεργασία που θα συζητηθεί

Ξέρουμε ότι αυτό που θα σου πούμε είναι τουλάχιστον πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως, μερικές φορές ακόμα και τα πιο απίστευτα πράγματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Εδώ και πολύ καιρό περίμενες ο αγαπημένος σου Justin Bieber να κυκλοφορήσει κάποιο νέο κομμάτι, αλλά αυτή η μέρα ποτέ δεν έφτανε και μέρος του λόγου αποτελεί η μάχη του τραγουδιστή με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Τώρα, λοιπόν, ο σταρ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι σήμερα θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι και συνοδεύοντας την ανακοίνωση με ένα βίντεο με τα ονόματα που συμμετέχουν σε αυτό. Προς έκπληξη όλων, η λίστα περιλαμβάνει μερικούς από τους διασημότερους celebrities του πλανήτη:

Ariana Grande

Miley Cyrus

Halsey

Wiz Khalifa

Snoop Dog

Kevin Hart

Brendon Urie

Adam Levine

Shawn Mendes

Charlie Puth

Sia

Hailey Steinfeld

Rita Ora

Miguel

Katy Perry

Ed Sheeran

Leonardo DiCaprio

Meghan Trainor

Και η λίστα συνεχίζεται…

Το caption του βίντεο γράφει:

«Ας σώσουμε τη Γη»

Μπορεί να μη γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγούδι, αλλά ο τίτλος και η περιγραφή του Justin μας δείχνει ότι λογικά πρόκειται για ένα κομμάτι περιβαλλοντικής συνείδησης. H Ημέρα της Γης, μάλιστα, είναι στις 22 Απριλίου, οπότε η ημερομηνία κυκλοφορίας του δε μοιάζει και τόσο τυχαία.



Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande «έσπασε» τη σκηνή της Coachella με αυτή την εμφάνιση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved