Η Barbie Mariah Carey είναι η κούκλα που όλες θα θέλαμε στη συλλογή μας ασχέτως ηλικίας

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Η πιο χριστουγεννιάτικη Barbie κούκλα είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Barbie Mariah Carey.

Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου είναι εδώ και μετά την ταινία της Barbie το καλοκαίρι που «έσπασε» ταμεία, η Mattel έκανε μια κίνηση ματ παρουσιάζοντας τη συλλεκτική κούκλα Barbie Mariah Carey.

Η Mariah Carey είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στον κόσμο, έχοντας πετύχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, ενώ το πιο αναγνωρισμένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι μέχρι σήμερα είναι χωρίς αμφιβολία το «All I Want for Christmas is You». Η εταιρεία λοιπόν, μου δημιουργεί τόσα χρόνια τις κούκλες που όλες αγαπήσαμε μικρές, αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να κάνει έναν φόρο τιμής σε αυτήν την καταπληκτική τραγουδίστρια δημιουργώντας μια κούκλα κατ' εικόνα και ομοίωσή της.

mariah_carey_2_0.jpg

Η κούκλα Mariah Carey έχει το χαρακτηριστικό ύφος και το εκθαμβωτικό στυλ της τραγουδίστριας, αφού φοράει ένα έντονο κόκκινο φόρεμα που αγκαλιάζει την υπέροχη σιλουέτα της. Μοναδικές λεπτομέρειες στην εμφάνιση, η μαζεμένη φόδρα στους γοφούς και το εντυπωσιακό σκίσιμο στο πόδι, ενώ οι λαμπερές μπούκλες, τα αστραφτερά ασημένια αξεσουάρ και οι ασορτί κόκκινες γόβες είναι αυτά που ολοκληρώνουν τέλεια αυτή τη γιορτινή εμφάνιση.

Η Mariah Carey δήλωσε σχετικά με την κούκλα της: «Αυτή η κούκλα Barbie αποτελεί όνειρο ζωής για εμένα! Αν μπορούσα να ανατρέξω στο χρόνο και να πω στη μικρή Mariah ότι μια μέρα θα υπάρξει μια Barbie σαν εκείνη, νομίζω πως θα τρελαινόταν από χαρά! Εύχομαι σε όλους τους συλλέκτες και τους θαυμαστές να απολαύσουν την περίοδο των εορτών και ελπίζω η κούκλα Mariah να είναι μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή τους!».

Η κούκλα είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση από τις 17 Νοεμβρίου.

mariah_carey_3_0.jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved