Το σωστό outfit και όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν την πρώτη σου συναυλία

Πρώτη φορά σε live συναυλία; Όλα τα tips για να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.

Η πρώτη σου συναυλία είναι μια από αυτές τις εμπειρίες που θα θυμάσαι για πάντα. Μια μικρή «έκρηξη» χαράς, στρες και συναισθημάτων θα σε κατακλύσει όπως όταν πήρες το δίπλωμα οδήγησης, βγήκες για πρώτη φορά ραντεβού ή δοκίμασες μια νέα δεξιότητα.

Το καλοκαίρι η πολιτιστική ατζέντα είναι πιο πλούσια από κάθε άλλη εποχή του χρόνου και σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες πραγματοποιούν live εμφανίσεις. Αν μένεις στην πρωτεύουσα είσαι ιδιαίτερα τυχερή καθώς διοργανώνονται καθημερινά πολλά live και events στα οποία έχεις την ευκαιρία να ακούσεις από κοντά τους stars της καρδιάς σου.

Αν δεν έχεις ξαναπάει ποτέ σε συναυλία είναι απολύτως λογικό να αγχώνεσαι και να έχεις αρκετές απορίες, τις οποίες θα σου λύσουμε ευθύς αμέσως. Ανεξάρτητα από το εάν θα πας με τους γονείς, τα αδέρφια ή τις φίλες σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις και ορισμένα tips τα οποία θα κάνουν την εμπειρία σου αξέχαστη.

Tι να προσέξεις στην πρώτη σου συναυλία

1) Προγραμμάτισέ το έγκαιρα και φρόντισε τη μεταφορά

Τα περισσότερα εισιτήρια συναυλιών είναι πολύ πιο οικονομικά στην προπώληση. Αν δεις ότι θες να πας σε κάποιο συγκεκριμένο live φρόντισε να προμηθευτείς έγκαιρα τα εισιτήριά σου και εξέτασε το πώς θα πας στο venue της συναυλίας.

2) Φόρεσε κάτι άνετο

Ιδανικά φόρεσε ένα mini φόρεμα με sneakers, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με crop top ή μια φούστα με t-shirt. Η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με τον συνωστισμό και τον χορό θα σε κάνουν να ζεσταθείς γι' αυτό επίλεξε ανάλαφρα και άνετα ρούχα. Πάρε μαζί σου τα απαραίτητα όπως θήκη για το κινητό, ένα βολικό τσαντάκι και νερό. Μια βεντάλια θα βοηθούσε σε περίπτωση που χρειαστείς ένα μικρό κύμα δροσιάς.

3) Φρόντισε να έχεις backup plan

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις μπορεί σε όλες μας να συμβεί κάτι έκτακτο με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε να πάμε εκεί που είχαμε κανονίσει με την παρέα μας. Προσπάθησε να έχεις ένα back up plan σε περίπτωση που σε ακυρώσει ο/η συνοδός σου και βρες ένα άτομο που θα μπορούσε να έρθει στη θέση του.

To νέο μεγάλο trend του TikTok ξαναφέρνει στη ζωή μας το ημερολόγιο

4) Διάβασε προσεκτικά τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Εξέτασε τι μπορείς και τι δεν μπορείς να έχεις μαζί σου και ενημερώσου για το πρόγραμμα.

5) Πήγαινε έγκαιρα στο venue

Μη πας τελευταία στιγμή στο venue της συναυλίας για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία και τις μεγάλες ουρές στην είσοδο.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved