Easter vibes: Η πιο εύκολη συνταγή για σοκολατένια αυγά που θα ξετρελάνουν τις κολλητές σου

Ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο γιορτινό τραπέζι με το μαγειρικό σου ταλέντο.

Βρισκόμαστε λίγα μόνο 24ωρα πριν την Κυριακή του Πάσχα και η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από εμάς περίμεναν πώς και πώς τις ολιγοήμερες διακοπές. Χαλάρωση, αγαπημένα πρόσωπα και νόστιμα φαγητά (και γλυκά!) είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε την εορταστική περίοδο.

Τα σοκολατένια αυγά είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά και παρόλο που συνήθως τα αγοράζουμε έτοιμα από τα ζαχαροπλαστεία, φέτος αξίζει να τα φτιάξεις στο σπίτι. Η διαδικασία είναι αρκετά πιο εύκολη απ' όσο νομίζεις και η συνταγή απαιτεί απλά, οικονομικά υλικά. Γιατί, άλλωστε, να μη χαρίσεις ένα χειροποίητο δώρο στις κολλητές σου; Θα το εκτιμήσουν περισσότερο!

H απόλυτη συνταγή για πασχαλινά αυγά

Υλικά: καλούπια σε στρογγυλό σχήμα ή φόρμες σιλικόνης
σπρέι μαγειρέματος
κουβερτούρα
σοκολάτα λευκή (προαιρετικά)

To yogurt toast είναι το viral γλυκό του TikTok που θα φτιάξεις εύκολα στο σπίτι

Eκτέλεση: Ψέκασε τα καλούπια με σπρέι μαγειρέματος ή άλειψέ τα καλά με σπορέλαιο. Λιώσε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί (κατσαρόλα με νερό). Ανακάτεψε καλά την κουβερτούρα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι γέμισε τα καλούπια με τη σοκολάτα. Πρόσεξε το πάχος της σοκολάτας να είναι ομοιόμορφο παντού. Λάδωσε ελαφρά την εσωτερική πλευρά από το καλούπι και κλείσε προσεκτικά. Τοποθέτησε τα αυγά στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν καλά.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved