Η βρώμη & ακόμη 2 τροφές θα σε κάνουν να «πετάξεις στα ουράνια» αν είσαι στα down σου

Δώσε ένα mood boost με τη συμβολή της ισορροπημένης διατροφής!

Υπάρχουν κι εκείνες οι ημέρες, εβδομάδες, ίσως και μήνες, που αισθανόμαστε λίγο down ψυχολογικά και αυτό είναι απολύτως ανθρώπινο και σεβαστό. Τι μπορούμε να κάνουμε, όμως, ώστε να μας βοηθήσουμε και να δώσουμε στον οργανισμό μας το boost, που έχει ανάγκη; Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε αυτή τη φάση, τότε δεν έχεις παρά να καταναλώσεις αυτά τα «Happy Foods», τα οποία, αποδεδειγμένα, θα «ανεβάσουν» τη διάθεσή σου στα ύψη!

Ποιες κρέμες και μάσκες; 5 βιταμίνες που χαρίζουν τέλειο δέρμα (+ οι τροφές που θα τις βρεις)

Ποια είναι τα «Mood Booster Foods» που πρέπει να επιλέξεις;

Σολομός

https://www.instagram.com/p/CfwtqqsjOJ0

Ο σολομός, όπως κι όλα τα λιπαρά ψάρια, θα φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου. Τα Ω-3 λιπαρά, που περιέχουν, έχουν συνδεθεί με μείωση της θλίψης και ενίσχυση της αίσθησης ευχαρίστησης, οπότε καλό θα ήταν να τα καταναλώνεις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Μαύρη σοκολάτα

https://www.instagram.com/p/ClThE79OxUc

Έφτασε η στιγμή να ικανοποιήσουμε και να χαροποιήσουμε τους chocolate lovers της παρέας, αποκαλύπτοντας πως η σοκολάτα, μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους (Ω ναι!). Τα αντιοξειδωτικά, αλλά και γενικότερα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, καθώς και η λαχταριστή γεύση, μυρωδιά και υφή της, συμβάλλει στην καλή μας διάθεση.

Βρώμη

https://www.instagram.com/p/ClQQvIRKH7m

Οι αγαπημένες μας νιφάδες βρώμης, τις οποίες καταναλώνουμε, συνήθως, στο πρωινό μας γεύμα κάνουν για ακόμα μία φορά την εμφάνισή τους. Ίσως και να μην το περιμένες, ε; Αξίζει να γνωρίζεις πως μπορείς να τις καταναλώσεις σε πολλές μορφές, όπως σε μπάρες, granola, σπιτικά μείγματα, ως oatmeal, αλλά και σε μορφή cake. Σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να την προτιμήσεις, καθώς είναι πεντανόστιμη, σε κρατά χορτάτη για πολλές ώρες, είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, σου δίνει ενέργεια και σταθεροποιεί τις εναλλαγές στη διάθεσή σου.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σου χαρίσουμε μία μεγάλη διαδικτυακή αγκαλιά και να σου θυμίσουμε πως τα δύσκολα αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν παρελθόν. Όλοι περνάμε από διάφορες φάσεις σε αυτή τη ζωή, τις οποίες πρέπει να αποδεχόμαστε, προσπαθώντας να προχωράμε μπροστά. Κάνε ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις τον εαυτό σου και χάρισε ένα ακόμη χαμόγελο σήμερα σε εσένα, γιατί το αξίζεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved