Sleepover με φίλες +4 ακόμη fun δραστηριότητες για τα ΣΚ του χειμώνα

Όλα όσα μπορείς να κάνεις για να νικήσεις τη βαρεμάρα και να περάσεις καλά.

Διανύουμε μερικές από τις πιο κρύες ημέρες της χρονιάς, με τον Φεβρουάριο να φέρνει χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Τα Σαββατοκύριακα είναι πολύτιμα για εμάς αφού μας δίνουν την ευκαιρία να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να χαλαρώσουμε και να πάρουμε δυνάμεις για κάθε εξουθενωτική εβδομάδα που ακολουθεί.

Αν η βαρεμάρα σου «χτύπησε κόκκινο» υπάρχουν πολλές, εύκολες δραστηριότητες για να περάσεις καλά ακόμη και μέσα στο σπίτι.

5 fun δραστηριότητες για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

1) Ντύσου όμορφα και κάλεσε τις φίλες σου

Ένα κομψό outfit αρκεί για να σου ανέβει η ψυχολογία σε χρόνο Dt. Φόρεσε ένα ζεστό, πλεκτό φόρεμα ή τα αγαπημένα σου πιτζαμάκια και κάλεσε τις κολλητές για καφέ, σοκολάτα και χαλάρωση.

2) Βάλε την άσκηση στη ρουτίνα σου

Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά videos εξειδικευμένων γυμναστών με ασκήσεις για αρχάριους και μη. Φόρεσε τις πιο fluffy φόρμες σου και δοκίμασε να γυμναστείς υπό τον ρυθμό της μουσικής.

3) Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο

Αγόρασε άλατα, κρέμες σώματος και αρωματικά scrub που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου στην ωραιότερη εμπειρία.

Πες ναι στην πιο fit εκδοχή σου το 2023 - Το απόλυτο workout που θα κάνεις χωρίς εξοπλισμό

4) Pyjama party

Κάλεσε τις φίλες σου στο σπίτι για ένα χαλαρωτικό, girly διήμερο εντός του σπιτιού. Δοκιμάστε μάσκες ομορφιάς, δείτε ταινίες και συζητήστε ό,τι μπορεί να σας απασχολεί.

5) Κάνε έναν προγραμματισμό

Τα ΣΚ είναι ιδανικά για να αφιερώσεις λίγες ώρες σε εσένα. Κατέγραψε μελλοντικούς σου στόχους, κάνε ένα πλάνο των οικονομιών σου και σκέψου τι θα ήθελες να υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved