Friendship goals: 5 τηλεοπτικές φιλίες ελληνικών σειρών που αγαπήσαμε και ταυτιστήκαμε

Οι φιλίες της μικρής οθόνης που έμειναν στην ιστορία και «μίλησαν» στην καρδιά μας.

Ας το παραδεχθούμε! Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και πολλές φορές το να βρεις άτομα, με τα οποία θα επικοινωνήσεις ουσιαστικά, θα ανοιχτείς, θα μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου και θα θελήσεις να ζήσεις μαζί τους επικές στιγμές είναι μετρημένα στα δάχτυλα.

Παρόλα αυτά, εμείς δε θα σταματήσουμε ποτέ να πιστεύουμε στους ανθρώπους, στην πραγματική αγάπη και στη φιλία, κάτι το οποίο αποδεικνύουν πανηγυρικά οι αγαπημένες μας ελληνικές, τηλεοπτικές σειρές. Μήπως έφτασε η στιγμή να ξαναθυμηθούμε τα αχτύπητα δίδυμα (aka friendship goals) που έμειναν στην ιστορία και «έγραψαν» στην καρδούλα μας;

Η χαμένη ισορροπία και ακόμη 2 σημάδια για να καταλάβεις ότι μια φιλία τελείωσε

5 φιλίες ελληνικών τηλεοπτικών σειρών που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

Κωνσταντίνος Κατακουζηνός - Μάνθος Φουστάνος (Κωνσταντίνου και Ελένης)

«Είσαι το άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω», θα τραγουδούσαμε με όλη μας την ψυχή για τους δύο αγαπημένους φίλους, οι οποίοι ξεκάθαρα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Σε περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέσαι αν, τελικά, τα ετερώνυμα έλκονται, η φιλία αυτή το επιβεβαιώνει και με το παραπάνω! Ο συντηρητικός Κωνσταντίνος, με τον παιχνιδιάρη Μάνθο που ζει μια έξαλλη ζωή, εκ διαμέτρου διαφορετική από αυτή του φίλου του, «δένουν» καλύτερα από κάθε άλλο τηλεοπτικό ζεύγος, με τη φιλία τους να έχει μείνει στην ιστορία.

Στέλλα Παπαλημναίου - Τούλα (Είσαι το ταίρι μου)

Αυτή η θρυλική σειρά έχει αφήσει εποχή, όχι μόνο για το ευφάνταστο σενάριό της, αλλά και για τους χαρακτήρες της, οι οποίοι μας έχουν χαρίσει ξεκαρδιστικές στιγμές απείρου κάλλους. Η Στέλλα με την Τούλα είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από φίλες, αδιαμφισβήτητα αδερφές ψυχές, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα πως η φιλία μεταξύ γυναικών καλά κρατεί. Υποστηρίζοντας η μία την άλλη, δείχνουν κατανόηση και κάνουν υπομονή με τις σωστές, αλλά, κυρίως, με τις λάθος επιλογές και την τρέλα που κουβαλούν και οι δύο. Άλλωστε και ποιος δε θέλει έναν φίλο που θα του σταθεί στα δύσκολα (aka στις μεταμεσονύχτιες λιγούρες και τις επιδρομές στο ψυγείο οέο);

Σόφη Μπαξεβάνη - Θεοπούλα Τζίνη (Στο Παρά 5)

Μια μόνο ημέρα τους αποτελεί άνετα ολόκληρη τη ζωή μας. Η πιο τρελή φιλία των απανταχού ελληνικών σειρών δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Επικές ατάκες, άκρατη όρεξη, τρέλα και ενέργεια, που αποδεικνύουν πως οι αντοχές μας ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία, μπορούν να μείνουν ίδιες και απαράλλαχτες.

Λεωνίδας Αλιβιζάτος - Τέλης (10 λεπτά κήρυγμα)

Φίλοι από τα θρανία, από μικρά παιδιά, που όπως φαίνεται θα είναι μαζί για πάντα. Ατελείωτα ρεζιλίκια, προβληματισμοί για τους έρωτες, ανησυχίες για τα μαθήματα (ποτέ και για κανέναν απολύτως λόγο), κοπάνες, αποβολές και πολλά ακόμη, χαρακτηρίζουν τον Τέλη και το Λεωνίδα, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό και την ψυχούλα μας.

Μάκης Κοτσάμπασης- Διονύσης Μαυροτσούκαλος - Σπύρος Μαυροτσούκαλος (Ευτυχισμένοι μαζί)

Η πιο χαρακτηριστική ανδρική παρέα ελληνικής σειράς, που έχει γράψει τη δική της ιστορία. Η ομάδα των αήττητων! Στέκονται «βράχοι» ο ένας για τον άλλον, έχουν τη μοναδική ικανότητα να «κατεβάζουν» τις μπύρες μονοκοπανιά και μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Εν τέλει, υπάρχουν κάποιες πολύ ξεχωριστές τηλεοπτικές φιλίες, που έχουν αφήσει εποχή και σίγουρα δε θα ξεχαστούν ποτέ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν και να μας δίνουν δύναμη, κουράγιο και υπομονή, υπενθυμίζοντάς μας πως και αληθινούς φίλους θα συναντήσουμε και θα κρατήσουμε στη ζωή μας και θα μοιραστούμε μαζί τους επικές στιγμές σε χαρές και σε λύπες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved