Θάνος Ποντίκης ή Καίτη Τόγκα; 4 χαρακτήρες από ελληνικές σειρές που θα θέλαμε να έχουμε καθηγητές

Πόσο πιο διαφορετικά και fun θα ήταν τα μαθητικά μας χρόνια αν είχαμε αυτούς τους καθηγητές;

«Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα...» τραγουδούσε η Άννα Βίσση σε αυτό το άκρως νοσταλγικό και διαχρονικό τραγούδι, με το οποίο δεν ταυτιστήκαμε ποτέ. Απροειδοποίητα τεστ, υπερβολικά πολλές απαιτήσεις και ξινισμένες φάτσες που δε θέλουμε να αντικρίσουμε ποτέ ξανά στη ζωή μας, είναι τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό μας όταν μας ζητούν να περιγράψουμε τους καθηγητές μας. Και κάπως έτσι μας γεννήθηκε μία επική ιδέα: Τι ωραία που θα ήταν να έχουμε δασκάλους από τις αθανάτες ελληνικές σειρές, που παρακολουθούμε ξανά και ξανά κάθε μεσημέρι; Οι προτιμήσεις μας δεν κρύβονται...

Back to school: Η πιο yummy συνταγή για κέικ βανίλια-σοκολάτα που θα τρως ξανά και ξανά στο σχολείο

Οι χαρακτήρες των ελληνικών σειρών που θέλουμε να έχουμε για καθηγητές ASAP

Ευτυχισμένοι μαζί: Αγλαΐα Παγώνα - Θρησκευτικά

https://www.instagram.com/p/CALp1mIpj_x

Μα ειλικρινά ποιος μπορεί να ξεχάσει την τρέλα και τις άπαιχτες ατάκες της δημοφιλέστερης καθηγήτριας Θρησκευτικών της ελληνικής τηλεόρασης; Οι τσιρίδες της μπορεί να μας «έσπαγαν τα τύμπανα», δοκιμάζοντας για τα καλά τις αντοχές και την ακοή μας, αλλά θυσιαζόμαστε για χάρη της. Ευλόγησον!

Θα βρεις το δάσκαλο σου: Θάνος Ποντίκης - Χημικός

Το σωστό, το τίμιο το σχολείο οφείλει να έχει έναν super hot καθηγητή, ώστε να πηγαίνουμε στο μάθημα με άλλη διάθεση και άλλον αέρα βρε αδερφέ! Μη μας πεις ότι δεν είχες πάθει πλάκα με τον πιο iconic Χημικό, Θάνο Ποντίκη, που άναψε «φωτιές» σε όλες τις μαθήτριες, συμπεριλαμβανομένης της Μαρίζας, που τελικά υπέκυψε στη γοητεία του;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κωνσταντίνος Κατακουζηνός - Ιστορία

Μη μας πεις τώρα, ότι δε θα ήθελες να σε διδάσκει παθιασμένα το, κατά τα άλλα ελαφρώς μονότονο, μάθημα της Ιστορίας η πιο εμβληματική μορφή της ελληνικής τηλεόρασης; Θα εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας ξεκινώντας με το φημισμένο αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου, θα αρχίσουμε να μιλάμε στην καθαρεύουσα και η σχολική μας ζωή θα αποκτήσει ένα παραπάνω νόημα, έστω κι αν μας την κάνει αρκετά δύσκολη.

Σαββατογεννημένες: Καίτη Τόγκα - Φιλόλογος

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι μαθητές δυσκολεύονται στα θεωρητικά μαθήματα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μας «ανοίξει» τα μάτια η πιο έμπειρη φιλόλογος των ελληνικών σειρών; Ουρλιαχτά, απροειδοποίητα τεστ, καμία απολύτως υπομονή, ωριαίες αποβολές και γκρίνια συνθέτουν μια κανονική, σχολική ημέρα με καθηγήτρια την κυρία Τόγκα. Τι να κάνουμε όμως; Η γνώση απαιτεί θυσίες.

Cover photo: @to_ikseres

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved