Ακόμα κι αν είσαι σε άλλη φάση από την κολλητή σου μην τα παρατάς - Πώς να μη «σπάσετε»

Τι κι αν φεύγετε για σπουδές σε διαφορετικές πόλεις, υπάρχουν τρόποι να διατηρήσετε τη φιλία σας και να παραμείνετε κοντά η μία στην άλλη.

Ένα πράγμα που γίνεται σαφές όταν τελειώνουμε το σχολείο και μπαίνουμε στο στάδιο της ενηλικίωσης είναι το γεγονός ότι εμείς και οι φίλες μας ακολουθούμε διαφορετικούς δρόμους και η καθεμία από εμάς κάνει τις επιλογές της. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τίποτα δεν μένει ίδιο με την ανέμελη περίοδο του σχολείου.

Θέλεις οι σπουδές, θέλεις οι διαφορετικές πόλεις, θέλεις μια σχέση που σοβαρεύει - υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορεί να μας χωρίσουν από την κολλητή μας και να νιώθουμε ότι έχουμε λιγότερα κοινά από ό,τι στο παρελθόν. Και ενώ το να είμαστε σε διαφορετικό στάδιο από τους φίλους μας μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς λόγους, δεν χρειάζεται να σηματοδοτεί το τέλος της φιλίας μας.

Friendship issues - Πώς θα προσεγγίσεις μια κοπέλα που συμπαθείς και θέλεις να γίνετε φίλες

Δες πώς μπορείς να διατηρήσεις τη φιλία με την κολλητή σου ακόμα και αν οι δρόμοι σας χωρίζουν αναγκαστικά:

Θυμήσου από πού ξεκίνησε η φιλία σας

Πιθανότατα είναι αυτονόητο, αλλά το να θυμάσαι γιατί γίνατε φίλες εξαρχής, βοηθάει πολύ στο να κρατήσει η φιλία σας. Μιλώντας για όλα αυτά που έχετε περάσει, τις αστείες ιστορίες και όλα τα μυστικά που έχετε μοιραστεί, θα σας βοηθήσει να παραμένετε πιο κοντά όταν βρίσκεστε σε διαφορετικά μέρη και δεν βλέπετε η μία την άλλη όσο συχνά θα θέλατε.Δημιουργήστε νέες αναμνήσεις

Είναι πάντα διασκεδαστικό να θυμόμαστε το παρελθόν, αλλά οποιαδήποτε σχέση, συμπεριλαμβανομένης της φιλίας, δεν θα διαρκέσει αν δεν αφιερώσεις χρόνο για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις. Το να βρείτε ένα Σαββατοκύριακο για να πάτε κάπου ή να κανονίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σίγουρα θα βοηθήσει.

https://www.instagram.com/p/CRFLOLbhw0e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην την αφήνεις έξω από τη ζωή σου

Προσπάθησε να κρατάς καθημερινή επαφή μαζί της και να μοιράζεσαι όλα τα καλά ή τα δύσκολα που συμβαίνουν σε αυτό το νέο ξεκινημα της ζωής σου. Μην την αφήνεις έξω από τη ζωή και την καθημερινότητά σου και φορντίστε να μιλάτε συχνά μέσω βιντεοκλήσης.

Κάνε νέες φίλες (και κράτα τις παλιές!)

Κάνε νέες φίλες που βρίσκονται σε παρόμοιο στάδιο με εσένα και να είσαι ανοιχτή στο να γνωρίσεις ανθρώπους στον νέο τόπο διαμονής σου, αλλά να υπενθυμίζεις πάντοτε στον εαυτό σου πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μακροχρόνιες φιλίες και να κρατάμε τις παιδικές μας κολλητές στη ζωή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τριήμερο με τις φίλες: Όταν το πρώτο ταξίδι μακριά από τους γονείς γίνεται πραγματικότητα

6 ενδείξεις ότι εσύ κι η κολλητή σου θα μείνετε φίλες για πάντα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved